Rozrywka » Rozrywka
Saszan promuje nową płytę w Bonarce
20-letnia Roksana Pindor – bo tak nazywa się artystka – jest muzycznym objawieniem 2014 roku. Swoją twórczością, a zwłaszcza dwoma singlami, podbiła serca rówieśników, zyskując wiernych fanów nawet wśród dziesięciolatków. Z zaangażowaniem prowadzi własny kanał na YouTube, autorskiego bloga, Facebooka, Twittera i Instagrama. W tych dwóch ostatnich okrzyknięta została ostatnio nawet najbardziej wpływową polską wokalistką. Mimo takiej rozpoznawalności młoda piosenkarka wciąż nie potrafi uwierzyć w szczęście, jaką ja spotkało. „Do tej pory nie dotarło do mnie, że podpisałam kontrakt, że mam menadżera, że wydałam już dwa single” – zdradza sama. Artystkę wypatrzyli jednak poszukiwacze talentów i zaproponowali zawodowy kontrakt oraz wydanie debiutanckiej płyty.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Ta nazywa się „RSP” i miała premierę 16 września. O kulisach jej powstawania opowiada Saszan: „Ja pisałam tekst, planowałam gatunek, w jakim chce nagrać piosenkę, Marco wymyślał bit i aranż, a ja układałam linię melodyczną. I tak z każdą z piosenek. W przerwach między nagraniami wyskakiwaliśmy na jedzonko i planowaliśmy instrumenty do piosenek. Czasem mieliśmy drobne spiny, ale przez większość czasu świetnie się dogadywaliśmy”. Rezultatu prac należy posłuchać samemu i przekonać się, jakiej muzyki słuchają ówcześni nastolatkowie.
Bonarka wraz z salonem Empik przygotowała dla swych młodych klientów nie lada gratkę – jedyne w Krakowie spotkanie z piosenkarką, podczas którego pierwsze 1000 osób, które kupi płytę, otrzyma do niej plakat z limitowanej serii. Każdy może za to liczyć na chwilę rozmowy ze swoją idolką oraz autograf i wspólne zdjęcie.
To nie koniec wrześniowych spotkań w Bonarce. Dzień później, 23 września (g. 18.00), salon Empik odwiedzi Anna Herbich promując swą książkę „Dziewczyny z powstania”, a 24 września (g. 18.00) spotkać się będzie można z Julitą Bator, która wydała właśnie książkę „Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy”.
Nadesłał:
bezstronny22
|
Komentarze (0)