Gospodarka » Żywność

Sebastian Olma dołącza do kampanii „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”

Sebastian Olma dołącza do kampanii  „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”
Zobacz więcej zdjęć »
Grono ekspertów kampanii społecznej Cisowianki powiększyło się o zwycięzcę polskiej edycji Top Chef.

Już od maja 2014roku Cisowianka za pomocą swojej akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” namawia Polaków do zmiany sposobu gotowania na zdrowszy i udowadnia, że bez soli jedzenie może być bardzo smaczne. Do grona ambasadorów akcji należą tak uznani szefowie kuchni jak Ewa Olejniczak, Joseph Seeletso czy Paweł Kibart.

Teraz eksperckie grono akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” powiększyło się o popularnego i bardzo lubianego Sebastaina Olmę – zwycięzcę polskiej edycji Top Chef i szefa kuchni restauracji Kafe Zielony Niedźwiedź. Podzieli się on z osobami poszukującymi inspiracji w gotowaniu swoimi pomysłami na pyszne dania bez soli a także poprowadzi warsztaty dla zwycięzców konkursu „Gotujmy zdrowo”



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Polskie Zdroje

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami


Kalendarium

Za 11 dni:
XXVIII edycja festiwalu Sounds of the Dolomites w górach Trentino we Włoszech
dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »