Gospodarka » Żywność
Sezon na dynię!
Zobacz więcej zdjęć » |
A co można zamarynować oprócz ogórków, papryki czy cukinii? Dynię, która w zalewie octowej jest doskonałym dodatkiem do mięsa. Jej słodko-kwaśny smak idealnie komponuje się zarówno ze schabem czy kurczaka, a także różnego rodzaju serami.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Przetwory z dyni można przyrządzać na wiele sposobów. Na ostro np. z musztardą lub na słodko z cynamonem. Jednakże, w obu przypadkach niezastąpione okażą się octy od WSP Społem. Oprócz tradycyjnego wariantu dostępne są trzy wersje smakowe: czosnkowy, koperkowy oraz estragonowy. Z nimi marynowane warzywa nabiorą wyjątkowego aromatu. Należy zaznaczyć, że Octy Kieleckie powstają według tradycyjnej receptury ze składników najwyższej jakości, dzięki czemu przetwory będą mogły być przechowywane przez długi czas nie tracąc swojego smaku.
Komentarze (0)