Moda » Obuwie

Sezonowy przegląd trendów z nową kolekcją HEGO’S

Sezon wiosna-lato 2016 już blisko!

Pomimo, że dookoła atmosfera w dalszym ciągu jest stosunkowo zimowa, projektanci z całego świata wprowadzają do swoich salonów propozycje na nadchodzące ciepłe miesiące. Coraz częściej na pierwszy plan w kolekcjach wysuwają się dodatki, w tym buty. Jak odnaleźć swój wymarzony must-have wśród różnorodnych trendów i zachwycić wszystkich wyczuciem stylu? Za przewodnika może Wam posłużyć HEGO’S, marka znana z oryginalnego wzornictwa i doskonałości wykonania. Czerpiąc inspiracje ze światowych wybiegów, nowa kolekcja butów HEGO’S w nowatorski sposób prezentuje wizję  wdzięku i kobiecości.

HEGO’S to włoska marka, która zadebiutowała na polskim rynku w 2003 r. i od tego czasu zyskała szerokie grono wiernych klientek. Nic dziwnego – projekty wyróżniają się jakością użytych materiałów i dbałością o szczegóły, jak również niebanalnym designem w oparciu o najgorętsze trendy sezonu. W nowej kolekcji marki znajdziemy idealne buty dosłownie na każdą okazję. Mnogość modeli, faktur oraz kolorów dostępnych w HEGO’S MILANO niezawodnie wprowadzi każdego z nas w wiosenny nastrój.

Co czeka na entuzjastki odważnych rozwiązań modowych w nowej kolekcji HEGO’S?  Wśród licznych modeli znaleźć można awangardowe, letnie szpilki wykonane z lakierowanej skóry. Zachwycają nietypowym akcentem, który pojawił się m.in. również w pokazie Chanel – użyciem przypominającego plastik materiału jako elementu ozdobnego. Uroku całości dodają mieniące się wszystkimi kolorami tęczy ćwieki. To jednak nie wszystko – równie atrakcyjną alternatywą dla fanek subtelnej kobiecości będą klasyczne szpilki HEGO’S z odkrytym noskiem, w całości wykonane z licowanej koziej skóry. Fantazyjny motyw skrzydeł motyla w tylnej części buta nadaje im lekkości. Model dostępny jest w czerni, różu, turkusie lub beżu. Równie mocnego zastrzyku energii, w postaci pełnej światła, zróżnicowanej gamy kolorystycznej, dostarczą nam bardziej zabudowane botki na smukłej szpilce – idealne połączenie funkcjonalności i stylu.

Jak udowodniły kolekcje tak prestiżowych domów mody jak Lanvin czy Emilio Pucci, trend metallic nadal cieszy się dużą popularnością, zwłaszcza w linii akcesoriów. Jeśli lubisz wyraziste obuwie, z całą pewnością pokochasz szpilki z trzech nietypowych materiałów – miksu zamszowej i licowanej skóry oraz błyszczącego tworzywa typu kameleon, które zdaje się mienić złociście na każdym kroku. Model jest dostępny w HEGO’S MILANO w dwóch wersjach kolorystycznych – elektryzującego kobaltu i szlachetnej czerni. Podążając dalej za duchem modernizmu, marka zaprezentowała także modele wykonane ze lśniącej niemal lustrzanym blaskiem skóry. Must-have sezonu według HEGO’S? Metaliczne szpilki z aplikacjami z migoczących cekinów na obcasie oraz czarne, zamszowe szpilki ze wstawkami z posrebrzanej skóry, zapinane na suwak w tylnej części cholewy.

Również na co dzień nie musisz rezygnować z wyjątkowego szyku na rzecz wygody. Wśród nowości w HEGO’S MILANO zachwycają eleganckie buty na zgrabnym obcasie, z modnym wiązaniem wokół kostki – podobne rozwiązania podziwialiśmy m.in. w ostatnim pokazie Prady. Sty boho powraca wraz z falą letnich festiwali, uzupełnij więc braki w swojej garderobie o jedyne w swoim rodzaju szpilki ze zdobieniem z frędzli. Dla fanek stylu retro HEGO’S przygotował botki z odkrytym noskiem i stemplowanym na wzór wężowej skóry obcasem.

Odnajdź swój modowy must-have i wraz z marką HEGO’S otwórz sezon SS16!

Pełna kolekcja dostępna w sprzedaży na stronie internetowej http://hegos.eu/.

Aliganza