Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

ShinyBox – odkrywa blask kobiecego piękna!

Wakacje w pełni, a wraz z nim coraz piękniejsza pogoda, zachęcająca do eksponowania opalenizny i atrakcyjnego ciała. Dla wszystkich Pań, pragnących cieszyć się zdrowym i pięknym wyglądem skóry oraz włosów, ShinyBox przygotował specjalny lipcowy zestaw kosmetyków!

ShinyBox to ciekawy i funkcjonalny sposób na poznanie najnowszych trendów w kosmetyce oraz wypróbowanie luksusowych produktów przed ich zakupem. Atrakcyjnie zapakowane pudełko z pięcioma markowymi produktami kosmetycznymi, może być dostarczane prosto do Twoich drzwi każdego miesiąca.

Najnowsza przesyłka ShinyBox to solidna dawka energii dla włosów oraz ciała. Firma zadbała o plażowiczów i dołączyła do zestawu kosmetyki do opalania marki Lancaster oraz mocno nawilżający lotion po opalaniu, z dodatkiem bio-aloesu oraz bio-masła shea.

W jaki sposób można otrzymać darmowy ShinyBox? Bardzo prosto!

Aby otrzymać nieodpłatanie pudełko z bajecznymi kosmetykami, należy kolekcjonować tzw. gwiazdki – ShinyStars. Można je zebrać na wiele różnych sposobów szczegółowo opisanych na stronie ShinyBox.pl.

Zebranie 100 ShinyStars daje gwarancję otrzymania
miłej niespodzianki w pięknym pudełku!

Pierwsze tury ShinyBox zostały bardzo wysoko ocenione. Panie doceniły je za świetnie dobrane kosmetyki, przyjemny wygląd opakowania, jak i sprawną wysyłkę.

– Pierwsza, czerwcowa wysyłka ShinyBox była efektem zarejestrowania się w serwisie 100 000 Pań. Odkąd pierwsze pudełka zaczęły trafiać do rąk wymagających konsumentek, liczba dziennych rejestracji nowych użytkowniczek sięga nawet 10 000. Zaledwie kilkanaście dni od rozesłania pierwszych upominków, w internecie pojawiło się setki pozytywnych recenzji oraz opinii od zadowolonych użytkowniczek – wyjaśnia Karolina Jędraszewska z ShinyBox.

Wszystkie Panie, które jeszcze nie otrzymały ShinyBox ze wspaniałymi kosmetykami zachęcamy do rejestracji na stronie ShinyBox.pl. Już w sierpniu kolejna wysyłka!

Bądź na bieżąco, dołącz do ShinyBox także na: https://www.facebook.com/shinyboxpl

Anna Sobolewska