Firma » Reklama

Show Service zdobywa mistrzostwo

Agencja eventowa Show Service zakończyła prace nad organizacją drużynowych Mistrzostw Europy w squashu. Siódma edycja zawodów European Nations Challenge Cup odbyła się w pierwszej połowie października w poznańskim klubie Squash Park.

W turnieju wzięło udział 12 drużyn męskich i 8 damskich, czyli ok. 100 zawodników i trenerów z 9 krajów Europy. Zleceniodawcą była Polska Federacja Squasha, która powierzyła agencji kompleksową organizację imprezy wraz ze zdobyciem sponsorów oraz patronów.

Pomimo, że squash to sport niszowy udało nam się przekonać do współpracy wielu partnerów oraz promować zawody w mediach - mówi Natalia Wolska dyrektor zarządzający Show Service Events Marketing – Nasze wysiłki doceniła Europejska Federacja Squasha, która w oficjalnym piśmie oceniła poziom organizacji zawodów jako bardzo wysoki – dodaje.

ENCC 2009 to nie pierwsza impreza sportowa organizowana przez Show Service. W zeszłym roku firma odpowiadała za organizację Mistrzostw Wielkopolski w golfie – Millennium Wilson Cup 2008.

Agencja Show Service Events Marketing to firma funkcjonująca na rynku eventowym już od 1993 roku. Specjalizuje się w realizacji niestandardowych przedsięwzięć niezależnie od skali wydarzenia. Od 2008 roku firma wchodzi w skład Grupy Fresh (zobacz www.grupafresh.eu) obsługując m.in. Ikea Polska, Wrigley Poland, MTP, Schur Flexible Poland, Rehau, MediaExpert, Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego, Velux.

dotpr