Firma » Reklama

Signs.pl pierwszym partnerem reklama.pl

Serwis internetowy reklama.pl został oficjalnym partnerem portalu signs.pl. Ma to umożliwić wymianę informacji pomiędzy nimi oraz ułatwić dotarcie do kolejnych internautów związanych z marketingiem, reklamą i public relations.

Nasz serwis jest miejscem, w którym można znaleźć konkretne firmy, ich portfolio i zlecić im wykonanie konkretnych usług. Do tej pory nie widzieliśmy potrzeby wzbogacania tego o informacje z branży, ale w miarę rozwoju naszego serwisu, pojawiło się na nie zapotrzebowanie. Naszą odpowiedzią na tę potrzebę jest nawiązanie współpracy z signs.pl - tłumaczy Tomasz Rozmus, dyrektor zarządzający reklama.pl.

Czytelnicy signs.pl będą mieć teraz jeszcze łatwiejszy dostęp do katalogu firm zarejestrowanych na reklama.pl. W przyszłości będą mogli także korzystać ze specjalnych zniżek i promocji. Natomiast signs.pl zapewni użytkownikom serwisu reklama.pl dostęp do aktualnych doniesień prasowych z branży marketingu, reklamy i public relations.

Porozumienie z serwisem reklama.pl zbiega się w czasie z rozbudową naszego newsroomu- wyjaśnia Łukasz Łukasiewicz, redaktor naczelny signs.pl. - Dzięki starannej obróbce redakcyjnej trafiających do nas notek prasowych możemy prezentować informacje w sposób rzetelny i wyważony, pozbawiony ukrytych treści promocyjnych. Dostosowując teksty do wymagań odbiorcy internetowego, nadajemy im syntetyczną formę, ułatwiającą szybkie czytanie i docieranie do najistotniejszych treści . Bardzo się cieszę, że teraz z naszej pracy skorzystają także użytkownicy serwisu reklama.pl. - dodaje.

www.reklama.pl
www.signs.pl

Reklama.pl (www.reklama.pl) to pierwszy polski serwis internetowy dla branży marketingowej, reklamowej i public relations, który łączy w sobie katalog firm, katalog realizacji oraz innowacyjną platformę zleceń. Od początku jego priorytetami są praktyczna informacja o wykonawcach oraz sprawna komunikacja pomiędzy nimi, a ich klientami. Reklama.pl jest więc nie tylko wyspecjalizowanym, bogatym w możliwości katalogiem firm z branży. To także miejsce, gdzie zamieszczając zlecenia można szybko dotrzeć do wielu wykonawców, zebrać od nich oferty i zapoznać się z ich portfolio oraz referencjami.

Portal polskiej reklamy wizualnej signs.pl (www.signs.pl), którego historia sięga 1997 roku, to centrum informacyjne oraz bank zasobów dla twórców reklam. Publikuje artykuły warsztatowe, porady, prowadzi własny serwis informacyjny. W signs.pl znaleźć można informacje adresowane do grafików, projektantów, specjalistów odpowiedzialnych za produkcję reklamową, właścicieli firm reklamowych. Oprócz artykułów związanych tematycznie z reklamą i grafiką, w serwisie znaleźć można także materiały z dziedziny poligrafii, dtp oraz doniesienia ze świata marketingu i mediów.

signs.pl