Rozrywka i wypoczynek » Święta

Single na morzu

Nie parami – pojedynczo! Nie wirtualnie, a realnie! Nie na lądzie, a na morzu. Przewoźnik promowy Stena Line proponuje weekendową przygodę – a może początek rejsu na całe życie, już nie w pojedynkę?

Masz ochotę gdzieś wyjechać, a wszyscy znajomi mają nieco inne plany? Może warto, zamiast spędzać kolejny weekend przed telewizorem, wybrać się gdzieś samemu? Udział w unikalnym wydarzeniu, jakim jest rejs „Single na morzu", przygotowanym specjalnie dla „nieparzystych" wraz z portalem Sympatia.pl i strefasingla.pl. może stać się dobrym pretekstem do spędzenia czasu w oryginalny sposób.

Wbrew pozorom, podczas samotnych wycieczek można poznać więcej osób niż będąc w grupie i z nią tylko podróżując przez rok. Ludzie są bardziej życzliwi, chętniej zagadują, uśmiechają się do singli. Rejs weekendowy, w nowym miejscu i z innymi singlami, może przerodzić się nie tylko w nowe znajomości, ale także dostarczyć wielu miłych wspomnień.

Stena Line przygotowała bogatą ofertę. Rejs rozpocznie się imprezą. Podczas tańca w dyskotece i do muzyki na żywo dobra zabawa, ale także nowe znajomości są gwarantowane. Portal dla aktywnych singli strefasingla.pl specjalnie na ten rejs przygotował wiele zabaw. Między innymi będzie można zagrać w „kłódkę i kluczyk"oraz speeddating, podczas której daj sobie szansę poznać kogoś naprawdę wyjątkowego!

Kolejny dzień rozpocznie się równie aktywnie, tym razem pod okiem trenera z klubu Active Fitness, który będzie uczyć salsy, bacha tango, rueda de merengue! Następnie warsztaty pod tajemniczo brzmiącym tytułem „Doskonały Kochanek" oraz warsztaty prowadzone po angielsku, specjalnie dla kobiet, „Kobieta Niejedno Ma Imię". Ponadtobędzie można skorzystać z „randki po angielsku" bądź rozpocząć naukę języka włoskiegoCaccio - O Futbolu Włoskim, które przygotowała firma EMPIKSCHOOL.

Poza tym czeka jeszcze pokaz kulinarny oraz wiele zabawnych i miłych chwil. A wszystko w przepięknej morskiej scenerii!

Podczas warsztatowych przerw każdy uczestnik rejsu będzie mógł skorzystać z atrakcji jakie znajdują się na promie Stena Spirit. PureNordic SPA - pływający salon odnowy biologicznej z przepięknym widokiem na morze - oferuje sauny, gorące kąpiele i aromatyczne prysznice. Posiada wachlarz egzotycznych zabiegów i masaży,dzięki temu każdyodzyska równowagę ducha i ciała po nocy pełnej emocji.

Wśród innych atrakcji promu Stena Spirit znajdują się także: C-View Bar - klub nocny z dyskoteką i barem, Riva Bar - klasyczny lokal z wyborem drinków i włoskich przekąsek oraz BaristaCoffee House - najprawdziwsza kawiarnia na środku Bałtyku. Na pokładzie znajdują się również 3 restauracje serwujące najwspanialsze dania, przygotowane specjalnie na rejs „Single na morzu".

Oferta „Single na morzu":

Rejs z noclegiem na statku i dniem pełnym rozrywki.

Cena 139 zł na osobę zawiera:

• rejs promem do Szwecji i z powrotem;
  • nocleg w kabinie 4-osobowej wewnętrznej z łazienką;
  • brunch;
  • rozrywka i warsztaty na pokładzie:
  • dyskoteka z DJ Onion,
  • konkursy i zabawy ze strefasingla.pl: speeddating i kłódka i kluczyk,
  • warsztaty z Active Fitness,
  • warsztaty taneczne z Salsowisko: salsa solo, bacha tango, rueda de merengue,
  • warsztaty z Centrum Ekspresja: doskonały kochanek,
  • warsztaty z Empik School: randka po angielsku, kobieta nie jedno ma imię, caccio - o futbolu włoskim - włoski dla początkujących.

Wypłynięcie: 16.02 | godz. 21:00

konkretpr