Gospodarka » Żywność

Sklep Jackas zaprasza- piwa regionalne Warszawa

Sklep Jackas- alkohole świata ul. Podwale 19 (Warszawa- Śródmieście) oferuje szeroki wybór piw tradycyjnych i regionalnych.

Wśród oferty polskich piw regionalnych znajdziecie Państwo takie pozycje jak piwo: Raciborskie, Ciechan, Kormoran, Warmiak, Namysłów, Fortuna, Koreb, czy Łomża.

Oferta piw regionalncyh zagranicznych obejmuje takie pozycje jak: Radeberger, Berliner Kindl, Paulaner, Radegast, Primator, Baltika, Zlaty Bazant.

Sklep otwarty jest dla Klientów przez cały tydzień w godzinach 11-22.

Poza piwami regionalnymi sklep oferuje bardzo duży wybór win z całego świata. W ofercie znajdziesz wina z Hiszpani, Włoch, Bułgari, Mołdawi, Portugalii, Niemiec, Izraela, RPA, ale również z tak odległych krajów jak Chile, Argentyna, Australia, czy Japonia. Miłośnicy whisky z pewnością też znajdą tu dla siebie swoją ulubioną pozycję.

O nowościach produktowych, oraz promocjach sklep informuje na swojej stronie internetowej, oraz na profilu na Facebooku

jackas

internetowy sklep jeździecki
Nasz internetowy sklep jeździecki dla koni i dla jeźdźców. Tysiące produktów potrzebnych do jazdy konnej.