Firma » Bankowość

Skutery do wygrania w nowym oddziale Citi Handlowy w Bonarce

Jak odjechać z Bonarki odjazdowym, kolorowym skuterem? Wystarczy wziąć udział w konkursie banku Citi Handlowy i wymyślić hasło reklamowe dla karty kredytowej PremierMiles. Szansa na wygraną czeka w każdy weekend.

„Wygraj skuter na wiosnę” - w tej akcji, przygotowanej przez bank Citi Handlowy, z okazji otwarcia oddziału smart w Bonarce, czekają nagrody- szczególnie atrakcyjne dla miłośników stylowych miejskich jednośladów. Co trzeba zrobić, by powrócić do domu na skuterze? Wystarczy przyjść do oddziału Citi Handlowy, który otwiera swoje podwoje w Bonarce 31 marca, zaaplikować o kartę kredytową zaproponować hasło reklamowe dla karty Citibank Premier Miles.

(Szczegóły konkursu dostępne są w oddziale Citi Handlowy w Bonarce.)

Przy tej okazji warto przekonać się jak ciekawie i funkcjonalnie prezentuje się bankowość jutra w Oddziale Smart Citi Handlowy i wypróbować całą gamę multimedialnych narzędzi ułatwiających zarządzanie finansami.

Dużym udogodnieniem dla Klientów Bonarki jest fakt, że bank będzie otwarty 7 dni w tygodniu, od poniedziałku do soboty w godzinach od 10.00 do 21.00, a w niedzielę od 10.00 do 20.00.

Warto także pamiętać, że płacąc kartami Citi Handlowy można otrzymać atrakcyjne zniżki u takich partnerów jak By Dziubeka, Lancerto, Pizza Dominium, Swiss, Time Trend, Wittchen, Wyjątkowyprezent.pl czy Yves Rocher.

BONARKA CITY CENTER

Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze około 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze 91 tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji w tym: Auchan, Leroy Merlin, Media Expert oraz największy w Polsce multipleks kinowy Cinema City. Na Klientów Centrum czeka bezpłatny parking na 3200 samochodów. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot” o powierzchni całkowitej 700 m2. W jego skład wchodzą m.in.: wielofunkcyjne sale edukacyjne, muzyczne, multimedialne oraz pokój konferencyjny.

bezstronny22

• avatar
    ~vendy 2015-04-02 10:20:46

Nie no jak city bank ma, to chyba nie z media expert... chociaż kto wie? może skupują od nich na promocję.

• avatar
    ~koordian 2015-04-01 10:53:49

Skuter pewnie z Media Expert, bo widziałem że ostatnio duża dostawa u nich była :D