Firma » Biznes

SKV LAW dołącza do CEE Attorneys

Kancelaria prawna SKV LAW w Wilnie, z dniem 2. listopada 2015 r. dołączyła do międzynarodowej sieci prawniczej CEE Attorneys, dodając Litwę do mapy współpracujących partnerów.

Jesteśmy ogromnie zadowoleni z rozpoczęcia współpracy z SKV LAW i serdecznie witamy w CEE Attorneys” - mówi Andrzej Szmigiel, Partner w SPP Legal, warszawskim oddziale sieci prawniczej CEE Attorneys. „SKV LAW to partner, który gwarantuje utrzymanie najwyższej jakości naszej sieci CEE Attorneys na Litwie i w regionie pozostałych Państw Bałtyckich. Kancelaria zrządzana jest przez Ingę Kostogriz-Vaitkienė oraz Dainę Senapėdienė, których najwyższy profesjonalizm i charyzma z pewnością przyczynią się do dalszego, jeszcze bardziej dynamicznego, rozwoju sieci CEE Attorneys. Litwa to szczególny, bliski naszemu sercu partner historyczny i biznesowy” – dodaje Andrzej Szmigiel.

Inga Kostogriz-Vaitkienė oraz Daina Senapėdienė, partnerki zarządzające w SKV LAW, podzielają tę entuzjastyczną ocenę:

Od momentu rozpoczęcia rozmów o naszym członkostwie w sieci CEE Attorneys byłyśmy głęboko przekonane, że to projekt, w którym powinnyśmy uczestniczyć. Zarówno w aspekcie idei projektu, tj. promowania oraz zacieśniania współpracy w ramach regionu Europy Środkowej i Wschodniej, z korzyścią zarówno dla członków sieci, jak i – przede wszystkim – naszych Klientów, a także w wymiarze zasad funkcjonowania. CEE Attorneys gwarantuje najwyższą jakość i doświadczenie, a zarazem elastyczne podejście do Klientów, nastawione przede wszystkim na ich potrzeby. Tym zasadom hołdujemy od momentu powstania naszego biura, a obecnie będziemy je realizować z naszymi nowymi partnerami z Czech, Polski oraz Słowacji”.

Kontakt:

Andrzej Szmigiel, Partner