Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Słodko kuszące wafle ryżowe z jabłkiem

Firma Good Food zaskakuje swoich konsumentów smakiem - grupę wafli Extra Cienkie wzbogaca teraz o kolejny produkt. Nowa propozycja łączy w sobie słodycz pieczonego jabłka i dodatku cynamonu z lekkością i wartościami pełnoziarnistej przekąski.

Good Food stworzył nową wersję swoich najdelikatniejszych wafli. Firma jako pierwsza w Europie przygotowała unikalne wafle z prażonym jabłkiem
i cynamonem. Swój słodki smak zawdzięczają nie tylko suszonym owocom i przyprawom, ale również dodatkowi cukru kandyzowanego.

Lekkie wafle od Good Food oprócz przyjemności chrupania dostarczają organizmowi odpowiednią ilość witamin. Good Food wykorzystuje w produkcji pełnoziarnisty ryż brązowy, który w porównaniu do białego posiada o wiele więcej zdrowych składników. Jednym z nich jest błonnik pokarmowy który, m.in. reguluje pracę układu pokarmowego i perystaltykę jelit.

Grupa wafli Extra Cienkich powstała z myślą o osobach aktywnych, które pomimo szybkiego tempa życia chcą zachowywać zasady zdrowego odżywiania.

W opakowaniu umożliwiającym ponowne zamknięcie znajduje się 21 sztuk wafli.

Jeden wafel ma tylko 17 kcal, dlatego można go podjadać nawet stosując wiosenną dietę.

Cena na półce : 2,5- 2,9 zł

Gramatura: 90 g