Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Smart Kid Belt – najlepszy rodzinny prezent na Gwiazdkę

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, który pragniemy spędzić w rodzinnym gronie, zdrowi, otoczeni miłością, życzliwością i bliskimi osobami. Żyjemy w czasach, gdy nasze poczucie bezpieczeństwa jest zagrożone, a jutro niepewne, więc momenty spędzone razem mają dla każdego ogromną wartość.

Tym, co łączy rodzinę, są dzieci, więc dbając o nie, by były zdrowe i szczęśliwe, automatycznie dbamy też o całą rodzinę. Dlatego warto pod choinkę kupić prezent, który zapewni całej rodzinie tak teraz potrzebne poczucie bezpieczeństwa.

Tegoroczne Święta będą trudne, gdyż z wieloma członkami rodziny nie spotkamy się osobiście, tylko połączymy telefonicznie lub online. Każdy jednak wierzy, że pandemia niedługo minie i wrócimy do normalności. Warto więc pomyśleć o prezencie, który sprawi radość i przysłuży się całej rodzinie, nie tylko w czasie Świat, ale i po Świętach.

Smart Kid Belt to polski wynalazek, którym zachwycił się cały świat i który z powodzeniem może być używany zamiast fotelika samochodowego lub jako jego alternatywa. To rewolucyjny adapter do pasów dla starszych dzieci, który w testach bezpieczeństwa rekomendowanych przez Unię Europejską osiąga lepsze parametry od niektórych topowych fotelików samochodowych. Posiada wszelkie odpowiednie homologacje i zgodnie z europejskim certyfikatem bezpieczeństwa może być używany do przewozu dzieci o wadze od 15 kg.

Smart Kid Belt ma wiele zastosowań. Przydaje się szczególnie w przypadku wielodzietnych rodzin, których nie stać na drogie foteliki samochodowe. Przy trójce dzieci, rodzice są wręcz zmuszeni do kupna większego samochodu, gdyż w przeciętnym aucie trzy foteliki nie mieszczą się na tylnym siedzeniu. Kupując Smart Kid Belt w rekomendowanej cenie 99,00 PLN, odciążają budżet domowy i zapewniają dzieciom najlepsze bezpieczeństwo podczas jazdy samochodem. Mogą one siedzieć bezpiecznie na swoich miejscach, przypięte jedynie Smart Kid Belt.

- Smart Kid Belt jest jest bardzo przydatny także w wielu innych sytuacjach: w przypadku przewozu dziecka taksówką, autokarem, gdy trzeba przewieźć lub odwieźć do domu kolegę lub koleżankę dziecka, lub gdy niania musi odebrać nasze pociechy i zawieźć na zajęcia dodatkowe. Smart Kid Belt świetnie sprawdza się także jako prezent dla dziadków, by nie kupować kolejnego fotelika w rodzinie. Co więcej, montaż Smart Kid Belt jest łatwy i szybki i poradzi sobie z nim osoba w każdym wieku - mówi Krzysztof Markowski, V-ce Prezes Smart Kid SA.

dorota5