Technologie » Telekomunikacja

Smartwatch przypomni Ci o wszystkim

Wizyta u lekarza, zakupy, odebranie rzeczy z pralni, a do tego jedzenie co trzy godziny. Jak to wszystko zapamiętać? Pomocne będą nowe technologie.

Nie musisz pamiętać o wszystkim

Smartwatche MyKronoz wyposażone są między innymi w przydatną funkcję przypomnień. Ta, wydawać by się mogło, prosta funkcja potrafi znacząco ułatwić organizację czasu. A o to właśnie chodzi w technologiach wearable.

Funkcjonalność i wygoda

Ilość zastosowań funkcji przypomnień jest ogromna, szczególnie w obecnym, coraz szybciej pędzącym świecie. Dzięki niej nie zapomnimy o ważnej wizycie czy konieczności odebrania paczki. To także przydatna opcja dla osób dbających o dietę. Odpowiednie ustawienie aplikacji i smartwatch sam będzie przypominał o właściwych godzinach na posiłek.

Dlaczego nie telefon?

Korzystanie z przypomnień na smartwatchu, jest znacznie wygodniejsze od przypomnień w telefonie. Dzięki temu, że smartwatch mamy cały czas na nadgarstku nie przegapimy żadnego terminu. Specjalna aplikacja w łatwy i szybki sposób pozwala ustawić daty i godziny spotkań biznesowych, przypomnienie o zapłaceniu rachunku czy datę urodzin najbliższych. Dla bardziej wymagających istnieje możliwość zainstalowania odpowiednich zewnętrznych aplikacji dedykowanych zarówno systemowi Android, iOS, jak i Windows Mobile.

Ceny smartwatchy MyKronoz zaczynają się już od 199 zł.

O MyKronoz

MyKronoz jest producentem akcesoriów mobilnych, skierowanych w szczególności do osób aktywnych i tych, które cenią sobie wygodę i zdigitalizowany styl życia. Firma zadebiutowała w 2012 roku na szwajcarskim rynku i od tego czasu wciąż zaskakuje nowymi propozycjami, które za cel mają usprawnienie życia swoich klientów na całym świecie.

Wychodząc naprzeciw rozwijającemu się rynkowi, który tworzy ogromne zapotrzebowanie na świeże i ciekawe projekty, MyKronoz łączy innowacyjne technologie z ciekawym wyglądem i najwyższą jakością wykonania, owocując technologią, którą można nosić na sobie.

Więcej informacji na www.mykronoz.com oraz FB

Kontakt dla mediów:

Piotr Poniecki