Technologie » Telekomunikacja

SMS w kancelarii i biurze radcy prawnego

Komunikacja mobilna – oferta dedykowana dla kancelarii adwokackich, prawników, radców prawnych.

Przypomnienia SMS o wizycie

Klienci kancelarii adwokackich i odbiorcy usług doradczych z zakresu prawa oczekują najwyższej jakości obsługi. Przypomnienia SMS o umówionej wizycie stanowią swoistą wartość dodaną: „Witamy, tu kancelaria adwokacka Wokanda. Przypominamy o jutrzejszej wizycie. Życzymy miłego dnia”. Powiadomienia takie mogą być generowane automatycznie przez Państwa aplikacje zarządzające kancelarią.

Powiadomienia o stanie procesu/mediacji

W platformie SerwerSMS.pl mogą Państwo także założyć wiele grup odbiorców, aby następnie wysyłać do nich hurtowo (np. do 10 osób jednocześnie) powiadomienie o etapie procesu. Przykładowe wiadomości w tej usłudze:

Wyślij SMS do: SPRAWA ANNY KWIATKOWSKIEJ (7 odbiorców), treść: Informuję, iż dzisiejsza rozprawa przeciwko Annie Kwiatkowskiej została przełożona na 09.11.2011 z powodu choroby oskarżonej.

Windykacja mobilna

Windykacja mobilna, czyli wysyłanie monitów, przypomnień i ponagleń wprost na telefon komórkowy dłużnika to bardzo skuteczna, tania i błyskawiczna forma windykacji.

Porady prawne online opłacane SMS-em

Platforma SerwerSMS.pl oferuje także mikropłatności realizowane na podstawie SMS Premium, czyli SMS-ów o podwyższonej opłacie. Obecnie jest to sektor płatności bardzo dynamicznie wspierający rozwój i promocję usług i produktów. Porady prawne online opłacane SMS-em mogą być dodatkowym źródłem dochodów każdej, także stacjonarnej kancelarii, która usługi onlinowe oferować może zarówno na własnej stronie www, jak i w serwisach aukcyjnych czy za pośrednictwem swoich kontrahentów, partnerów biznesowych i firm zaprzyjaźnionych.

Tekst, nagranie głosowe i multimedia

Platforma SerwerSMS.pl umożliwia wysyłkę wiadomości tekstowych, głosowych i multimedialnych, zatem w ten sposób przesłać można elektroniczne wersje pism, wezwań, powiadomień itp. Ciekawą funkcją są także monity głosowe, generowane z tekstu przez syntezator mowy lub jako plik z nagraniem lektorskim.

Jak korzystać z naszych usług?

Pilne powiadomienia na telefony komórkowe mogą Państwo wysyłać:

poprzez bramkę SMS na stronie SerwerSMS.pl (po zarejestrowaniu się i zalogowaniu)
ze naszej darmowej aplikacji na telefony iPhone
SMS-em (wysyłają Państwo SMS-a ze swojego telefonu do naszego systemu, a system rozsyła wiadomość masowo do zainteresowanych – Państwa klientów, kontrahentów, pracowników itp.)
e-mailem (wysyłają Państwo treść e-mailem do naszego systemu, a ten z kolei rozsyła do wielu adresatów)

Ile to kosztuje?

Z naszych usług masowej wysyłki SMS, MMS i Voice korzystać można w ramach jednorazowego pakietu lub abonamentu (analogicznie jak opłaty za telefony komórkowe na kartę lub abonament). Zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta, w którym otrzymają Państwo ofertę optymalnie dostosowaną do Państwa potrzeb.

SerwerSMS.pl