Technologie » Telekomunikacja

SMS-y o castingach

SMS-y o castingach case study

Agencja aktorska Tradycja, managment takich aktorów jak Ewa Ziętek, Małgorzata Rożniatowska, Michael Moritz czy Anna Nowak-Ibisz. Aby usprawnić efektywne działanie agencji, kadra zarządzająca Tradycją zdecydowała się na skorzystanie z usług platformy SerwerSMS.pl i o castingach ekspresowo informuje swoich aktorów w formie... SMS-ów:-) SerwerSMS.pl dla show businessu.

Czym zajmuje się dokładnie Agencja Aktorska Tradycja?

Monika Czyż, agencja aktorska TRADYCJA: TRADYCJA to kameralny zespół agentów działających na polskim rynku medialnym. Reprezentujemy interesy zawodowe aktorów zawodowych oraz studentów szkół aktorskich. Zakres naszych działań to produkcje fabularne, seriale telewizyjne oraz wszystkie inne pola działalności aktorów na rynku audiowizualnym.

Jak dotychczas kontaktowali się Państwo w sprawie castingów z aktorami?

Dotychczas kontaktowaliśmy sie z Aktorami za pomocą wiadomości SMS wysyłanych bezpośrednio ze strony operatora, telefonicznie jak również droga mailową.

Czy wysyłanie SMS-ów o castingach ma być główną formą komunikacji czy jako wspomaganie także innego przesyłania informacji?

Wiadomości SMS mają być dla nas główna formą komunikacji, wspieraną w dalszym etapie prze wysyłanie wiadomości email i kontakt telefoniczny. Korzystamy z tej formy komunikacji od 5 lat, jednak w związku z przebudową systemu postanowiliśmy poszukać innego operatora.

Jak widać, nawet w tak ważnych sprawach jak rola w filmie, teatrze czy reklamie, można kontaktować się z Aktorami poprzez SMS-a. Platforma SerwerSMS.pl dostarcza swoim klientom szczegółowe raporty doręczeń, dzięki temu firmy korzystające z SerwerSMS.pl mają pełną informację na temat tego, czy istotne informacje zostały dostarczone do telefonów odbiorców.

Co istotne, wysyłkę SMS-ów można zainicjować bez dostępu do komputera, korzystając z usługi SMS Forward

Jak rozpocząć korzystanie z SerwerSMS.pl?

Wysyłanie masowych SMS-ów odbywa się w ramach pakietów jednorazowych lub abonamentu. Zapraszamy do działu kontakt. Pracownicy Działu Obsługi Klienta chętnie odpowiedzą na wszystkie Państwa pytania i doradzą najkorzystniejsze rozwiązania, optymalne dla Waszego biura rachunkowego. Zapraszamy.

Serwer SMS News | 2011-03-31

Wyrażamy zgodę na przedruk całości artykułu lub jego części z podaniem linku www.SerwerSMS.pl

SerwerSMS.pl