Firma » Biznes

Spotkanie z Anetą Wątor zgromadziło tłumy - podsumowanie warsztatów dla mam w Serenadzie

Jak zarządzać swoimi codziennymi obowiązkami i zadaniami? Czy ustalenie priorytetów pomoże w walce z czasem? Jak wygospodarować chwilę dla siebie? Na te i wiele innych pytań, odpowiedź znalazły uczestniczki warsztatów z Anetą Wątor, która spotkała się z nimi w Serenadzie.
Spotkanie pt. „Zarządzanie sobą w czasie z Kaizen - jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą?" cieszyło się ogromną popularnością! Aż trzy grupy warsztatowe i łącznie niemal sto osób - poniedziałkowe spotkanie dla mam okazało się strzałem w dziesiątkę. Aneta Wątor motywowała, inspirowała i zachęciła uczestniczki do pracy indywidualnej i w grupach.

- Podczas spotkania z Anetą przekonałam się, że można łączyć ze sobą pracę, pasje, dom i rodzinę. To bardzo ważne, aby kobieta mogła się rozwijać na tych wszystkich płaszczyznach i czerpać z nich przyjemność - podsumowuje Karolina, jedna z uczestniczek spotkania.

Aneta Wątor to certyfikowana trenerka Kaizen, autorka książek, e-booków i kursów online. Prowadzi wiele szkoleń motywacyjnych, również tych dla kobiet - cykl „Kobieta w biznesie". Podczas warsztatów w Serenadzie, przybliżyła uczestniczkom metodykę Kaizen polegającą na zwiększeniu efektywności działań, skutecznego osiągania celów i udoskonaleniu życia. Dzięki poznanym technikom, wszystkie mamy uczestniczące w spotkaniu, wiedzą jak ustalać priorytety i zarządzać swoim czasem.

- Mam dwójkę dzieci, pracę i mnóstwo obowiązków, dlatego ciężko znaleźć mi chwilę dla siebie. Podczas tych warsztatów poznałam nowe sposoby na to jak wszystko poukładać, żeby wreszcie wygrać wyścig z czasem. Mam nadzieję, że uda m się je wdrożyć w życie! - podsumowuje warsztaty Iwona, która brała w nich udział.

„Zarządzanie sobą w czasie z Kaizen - jak być skuteczną, zamiast wiecznie zajętą?" było trzecim z cyklu czterech majowych spotkań odbywających się dla mam w Serenadzie. Kolejne warsztaty odbędą się 27 maja i poprowadzi je Monika Mrozowska.

Klub MAM MOC Centrum Serenada to wyjątkowy program skierowany do obecnych i przyszłych mam. Dołączenie do klubu jest bezpłatne i daje wiele korzyści. Aby otrzymać kartę członkostwa, wystarczy wypełnić formularz, który znajduje się w naszym Punkcie Informacyjnym.

Centrum Serenada przyciąga nieprzeciętną ofertą handlową oraz intrygującym designem. Tylko tu znajdują się jedyne w Krakowie salony światowych marek Van Graaf, New Look czy Forever 21. Serenada to również miejsce wyjątkowych spotkań, pełne różnorodnych kawiarni oraz największych polskich i międzynarodowych sieci modowych.

Centrum Serenada

al. gen. T. Bora-Komorowskiego 41, 31-876 Kraków