Zdrowie » Ciało
SPOTKANIE Z INFLUENCERKĄ KULINARNĄ W BONARCE
Zobacz więcej zdjęć » |
Jolanta Caputa od wielu lat propaguje tradycyjną kuchnie. Jako ekspert kulinarny współpracowała z redakcjami największych pism w Polsce. Od 2014 roku dzieli się swoim doświadczeniem na blogu „Przepisy Joli", który czyta ponad pół miliona osób.
W książce „Przepisy Joli. Od śniadania do kolacji" znajdują się dostosowane do każdej pory roku nieskomplikowane przepisy z propozycjami śniadań, obiadów i kolacji tworzące tygodniowe menu dla całej rodziny. Każdy z zaproponowanych przepisów powstał specjalnie na potrzeby tej książki i nie można znaleźć go na blogu. Z ich pomocą przygotowanie urozmaiconych, prostych i szybkich posiłków stanie się banalnie proste. Książka pozwoli też na zrobienie racjonalnych, oszczędzających czas i pieniądze zakupów. W kuchni Joli Caputy nic się nie marnuje.
Nadesłał:
Lyrmed
|
Komentarze (0)