Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

STRASZNE I NIESTRASZNE MASKI NA HALLOWEEN - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ

STRASZNE I NIESTRASZNE MASKI NA HALLOWEEN - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ 27 października, godz. 13:00 – 15:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5

Tym razem na warsztatach organizowanych przez Empik będzie nie tylko kreatywnie, ale także nieco strasznie. Wszystko za sprawą specjalnych, własnoręcznie zdobionych masek, dzięki którym będzie można wcielić się np. w ducha, wampira, czarownicę albo też innego potwora. Podczas dekoracji masek w ruch pójdą różnokolorowe, w tym także krwistoczerwone farby, jak również markery. Gotowe maski przydadzą się idealnie w trakcie przypadającego kilka dni później – dokładnie 31 października – Halloween. Ci, którzy nie bardzo lubią się bać, będą mogli też przyłączyć się do wspólnej zabawy. Do zdobienia nie zabraknie bowiem również masek w kształcie różnych paszczy różnych zwierząt.

Wiek 5+

Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu „mój empik”. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego (już od 3,99 zł). Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.

Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!

Zapisy na warsztaty: 603 117 072.

iwona.kazmierczak@empik.com

Zamów opracowanie informacji prasowej