Technologie » Internet

Strefa dobrych przepisów

Na stronie Varadero uruchomiono Strefę Dobrych Przepisów, w której można zaczerpnąć inspiracji do przygotowywania kolejnych wspaniałych posiłków.

Strefa Dobrych przepisów to propozycja dla wszystkich tych, którzy zdecydowali się na zakup Varadero, a poszukują nowych inspiracji kuchennych, prostych a jednocześnie szybkich przepisów czy też chcą spróbować nieznanych im smaków. Na wszystkich ciekawskich czeka ponad 100 przepisów na różnorakie potraw od mięs aż do ciast. Wystarczy tylko wejść na www.v-dero.pl i wybrać odpowiednią zakładkę, by zapoznać się najnowszymi trendami kulinarnymi.

Varadero to urządzenie, które z powodzeniem można zastosować do gotowania, pieczenia, suszenia, parowania, kandyzowania  i grillowania. Nowoczesne technologie wykorzystane w tym urządzeniu pozwalają na przyrządzenie zarówno potraw kuchni tradycyjnej, jak i wykwintnych dań i wyszukanych potraw z każdego zakątka świata. Dużą zaletą posiłków z Varadero jest przyrządzanie potraw bez dodatków tłuszczy, co czyni posiłek nie tylko smacznym, ale i zdrowym.
Jednocześnie wciąż aktualna jest propozycją, aby zapoznać się z tym fenomenalnym urządzeniem, a jednocześnie zjeść wykwitną kolację. Wystarczy tylko złożyć stosowne zapotrzebowanie na stronie www.v-dero.pl w zakładce "Zamów Kolacje". Następnie po telefonicznym ustaleniu terminu oczekiwać Szefa Kuchni, który przyrządzi wspaniałe potrawy i przy okazji opowie o zaletach Varadero.
Dystrybutorem Varadero jest firma Believe sp. zo.o.

Proca