Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Strefa odpoczynku w Porcie Łódź - wymyśl nazwę i wygraj bon na zakupy

Centrum handlowe przy Pabianickiej 245 wzbogaciło się o strefę odpoczynku. Klienci spragnieni chwili wytchnienia znajdą ją w lokalu mieszczącym się naprzeciwko perfumerii Douglas. Z tej okazji ruszył konkurs na nazwę dla nowego miejsca na mapie Portu Łódź.

Z myślą o gościach centrum handlowego powstało specjalne miejsce relaksu, czyli przestrzeń pełna wygodnych kanap, foteli
i stolików, w której znalazły się telewizory, flippery oraz automaty do napojów i przekąsek.

Klienci zregenerują tutaj siły, znajdą czas na rozmowę
z przyjaciółmi, a dzieci będą mogły oddać się zabawie. Specjalnie dla najmłodszych w strefie zostały umieszczone stoliki, przy których mogą rysować, a jedna ze ścian została pokryta farbą tablicową, aby mogły zapełniać ją kolorowymi obrazkami.

Strefa odpoczynku to miejsce, które powstało z myślą o naszych klientach i to właśnie im oddaliśmy możliwość jego nazwania - mówi Emilia Lange - Cichocka, menadżer marketingu Portu Łódź. Wierzymy, że będą się tu czuć swobodnie i chętnie z niego korzystać - dodaje.

Konkurs „Moje miejsce odpoczynku", który wyłoni nazwę dla nowego miejsca relaksu w Porcie Łódź, trwa do 15 czerwca.

Uczestnicy mogą nadsyłać swoje propozycje na adres: marketing.portlodz@ikea.com w temacie maila wpisując KONKURS, a w jego treści swój pomysł na nazwę nowej strefy, imię i nazwisko oraz numer telefonu komórkowego. Spośród nadesłanych maili jury wybierze osiem zwycięskich propozycji. Autor najlepszej z nich otrzyma bon o wartości 500 zł na zakupy w sklepach zlokalizowanych na terenie Portu Łódź. Pozostałych siedmiu laureatów może liczyć na ekskluzywne zestawy piór i długopisów marki Senator (dwie nagrody) oraz pakiety gadżetów Portu Łódź (pięć nagród). Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 17 czerwca br.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie centrum pod adresem www.portlodz.pl.

Maria Szwed