Technologie » Internet

SuperHost.pl oferuje "Topniejące ceny".

Firma SuperHost.pl dostawca profesjonalnych usług hostingowych, przygotowała specjalną promocję dla nowych klientów. Z myślą o rosnących oczekiwaniach użytkowników Internetu, oferuje hosting za 1zł za pół roku.

Promocja obowiązuje od dnia 19 lutego br. Klienci SuperHost.pl będą mogli zakupić hosting za 1 zł na okres sześciu miesięcy. Oznacza to, że za pierwsze pół roku korzystania z tej usługi użytkownik zapłaci 1 zł, natomiast później może przedłużyć hosting w regularnej cenie. Promocja przeznaczona jest dla nowych klientów SuperHost.pl.

Co ważne, oferta nie zobowiązuje do przedłużenia umowy, zatem w przypadku rezygnacji z hostingu po okresie pół roku, klient nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów. SuperHost.pl przygotował również atrakcyjne warunki zakupu domen internetowych. Koszt zakupu rocznego abonamentu to tylko 1 zł netto.

- Klient wykupujący hosting w promocyjnej cenie może skierować na niego dowolną ilość domen zakupionych w dowolnych firmach. Można posiadać na przykład 4 domeny w innych firmach i wszystkie skierować na swój darmowy, promocyjny hosting w Superhost.pl – zaznacza Filip Tomasik, specjalista ds. Marketingu Spółki.

Na serwerach SuperHost.pl utrzymywane są dziesiątki tysięcy stron www, kont pocztowych, domen i innych usług. Aktualnie firma posiada ponad 10 tysięcy klientów. W 2013 roku liczba zarejestrowanych domen w Superhost.pl wzrosła o ponad 31 procent w porównaniu z rokiem wcześniejszym.

Core PR