Gospodarka » Żywność

Supermarket SPAR w NoVa Park

W środę 29 kwietnia w Centrum Handlowym NoVa Park w Gorzowie Wielkopolskim nastąpiło otwarcie supermarketu SPAR, który po rebrandingu i remodelingu zastąpił markę Piotr i Paweł. To pierwszy sklep pod szyldem SPAR o powierzchni powyżej 1000 m2 w Gorzowie Wielkopolskim.

U podstaw wartości, którymi kieruje się SPAR jest zapewnienie nie tylko szerokiego wyboru zawsze świeżych produktów, również lokalnych producentów, ale także najwyższej jakości obsługi, w konkurencyjnej cenie. W supermarkecie SPAR klienci NoVa Park będą mogli zakupić najwyższej jakości wędliny, mięsa oraz sery, zawsze świeże owoce i warzywa, wypiekane na miejscu, ciepłe i pachnące pieczywo, dania gotowe, ciasta i torty. Sklepy SPAR słyną również z szerokiego asortymentu produktów BIO – naturalnych oraz dopasowanych do diet bezglutenowych, bezlaktozowych, wegańskich i wegetariańskich.

„Cieszymy się, że w NoVa Park otworzył się supermarket sieci SPAR. Mieszkańcy Gorzowa i okolic będą mieli teraz dostęp do szerokiego asortymentu wysokiej jakości produktów spożywczych, które z pewnością spełnią ich oczekiwania i potrzeby” – mówi Anna Krajczyńska, starszy specjalista ds. marketingu NoVa Park.

Supermarket po rebrandingu i remodelingu zajmuje powierzchnię ponad 1100 m2. Sklep SPAR znajduje się na poziomie 0, w sąsiedztwie salonu KiK.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym unikalne na rynku lokalnym marki takie jak: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Cropp, House, Reserved Kids, C&A, Medicine, Home&You, Duka, Tchibo, Super-Pharm, Sephora, Calzedonia, Intimissimi, Smyk, Intersport, 4F, Adidas, Reebok, New Balance, Puma, Sizeer, 50 Style, W.KRUK, Loox Optyk czy North Fish. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Fabryka Formy.

Właścicielem i zarządcą NoVa Park jest firma Prime Kapital.

www.nova-park.pl

Prime Kapital to jeden z wiodących operatorów w branży nieruchomości, koncentrujący swoje działania na rynkach Europy Środkowej i Wschodniej oraz inwestujący głównie w projekty handlowe oraz mieszkaniowe. W portfolio Prime Kapital znajduje się ponad 20 projektów, obejmujących projekty deweloperskie na różnych etapach realizacji. Zespół Prime Kapital tworzy ponad 200 doświadczonych specjalistów ds. nieruchomości.

www.primekapital.com

Orchidea