Rozrywka i wypoczynek » Święta

Świąteczna loteria Centrum Handlowego Czyżyny

Podczas świątecznych zakupów każdy rabat czy dodatkowy budżet jest mile widziany. Dlatego Centrum Handlowe Czyżyny przygotowało dla swoich klientów wyjątkową akcję. W dniach 6-21 grudnia trwać będzie loteria „Podarunki na sprawunki”, w której wartość nagród wynosi aż 40 tysięcy złotych.

Loteria skierowana jest do wszystkich klientów Centrum Handlowego Czyżyny. Wystarczy zrobić zakupy za minimum 100 zł (w tym za min. 20 zł na terenie pasażu handlowego), wymienić paragon na kartę do gry, a następnie sprawdzić wygraną w multimedialnym kiosku. W finale loterii, wszystkie wypełnione karty wezmą udział w losowaniu nagród głównych – 3 kart podarunkowych o wartości 2 000 zł każda.

„Grudzień to czas przedświątecznych zakupów i obdarowywania się upominkami. Dlatego przygotowaliśmy dla naszych klientów specjalny prezent – świąteczną loterię, która startuje w mikołajki, 6 grudnia” – mówi Marzena Sułkowska-Maciąg z Centrum Handlowego Czyżyny.

Finał loterii „Podarunki na sprawunki” odbędzie się dnia 21 grudnia w Centrum Handlowym Czyżyny w Krakowie o godzinie 17.00.

Regulamin loterii dostępny jest w Punkcie Obsługi Klienta w Centrum Handlowym Czyżyny.

katarzynat2