Dom » Wnętrza

Świąteczne potrawy w pięknej oprawie dzięki salonowi QForma w Domotece

Przedświąteczne przygotowania zawsze warto rozpocząć nieco wcześniej. Unikniemy wówczas kupowania na ostatnią chwilę naczyń lub dodatków, które będą pasować do wystroju mieszkania lub zastąpią te wysłużone.

Wielu osobom nieobce są szybkie i często nieprzemyślane zakupy. Dlatego przygotowanie się na nadejście Świąt z wyprzedzeniem, jednocześnie nienadwyrężające domowego budżetu, może okazać się idealnym rozwiązaniem.

Najbliższy czas dla wielu osób może okazać się dość stresujący. Podczas dopinania wszystkiego na ostatni guzik z pewnością przyda się pomoc. Wielka Wyprzedaż, która do końca grudnia będzie gościła w salonie QForma w warszawskiej Domotece, zniweluje napięcie towarzyszące gwiazdkowym sprawunkom. Wybrane produkty zostały objęte rabatem dochodzącym nawet do 40%. Klienci będą mogli kupić designerskie i stylowe przedmioty takich marek jak koziol, Trendform, Normann Copenhagen czy Jamie Oliver. Wśród nich znajdziemy ciekawe misy, patery, etażerki oraz akcesoria, jak timery lub przyprawniki. Wiele z tych przedmiotów może stać się nie tylko świątecznym dodatkiem, ale także stałym elementem naszej codziennej przestrzeni.

Salon QForma w Domotece to miejsce, gdzie znajdziemy artykuły kuchenne i dodatki najlepszych światowych firm. Kolorowe przedmioty, które od wielu lat rozweselają
i uprzyjemniają życie klientów, są zarówno doskonałym pomysłem na prezent, jak
i sprzętem chętnie kupowanym do własnego użytku. Dzięki obowiązującej promocji, od Nowego Roku będzie można liczyć na nowe, ale nadal niepowtarzalne produkty.

Szczegółowe informacje dotyczące Wielkiej wyprzedaży znajdują się w salonie oraz na stronie internetowej www.qforma.pl.

Maria Szwed