Gospodarka » Żywność
ŚWIĄTECZNE WYPIEKI Z MASĄ HELIO PREMIUM
Zobacz więcej zdjęć » |
Zaprośmy więc do kuchni nowe masy do ciast HELIO, a przekonamy się, jak w szybki i prosty sposób można przygotować wyśmienite domowe ciasta i desery idealne na nadchodzące święta… ale także na co dzień! ;-)
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Dla początkujących, dla tradycjonalistów, dla nowoczesnych – z pomocą gotowej masy krówkowej HELIO PREMIUM każdy będzie mógł przyrządzić swoje ulubione wielkanocne wypieki – także w wersji bezglutenowej, bo masy do ciast HELIO nie zawierają glutenu!
Masy HELIO PREMIUM wyróżniają się także brakiem tłuszczu palmowego powszechnie stosowanego przez innych producentów, gdyż firma HELIO, mając na uwadze coraz większy wpływ konsumpcji oleju palmowego na nasze życie, opracowała technologię umożliwiającą jego całkowite wyeliminowanie!
PREMIUM masy z dobrym składem HELIO wytwarzane są według sprawdzonej, tradycyjnej receptury, z surowców najwyższej jakości, przy użyciu pełnego mleka, i co ważne - bez konserwantów! Dzięki temu, masy HELIO cieszą się zaufaniem polskich konsumentów. Wzorowy skład mas krówkowych HELIO potwierdza przyznany certyfikat „Czytaj skład poleca“ oraz liczne nagrody, m.in. Laur Konsumenta.
KAJMAK, ADVOCAT, KUKUŁKA, SMAK ORZECHOWY lub CZEKOLADOWY oraz…NOWOŚĆ – SŁONY KARMEL !
Który smak wybrać? Najlepiej wszystkie! :-) Bo dzięki masom krówkowym HELIO dostępnym aż w 6 różnych smakach – nasze wypieki będą po prostu zachwycać na świątecznym stole!
Z pomocą HELIO z łatwością przygotujemy wszystkie wielkanocne ciasta, bo masy krówkowe polskiego producenta bakalii są gotowe od razu do bezpośredniego spożycia, w dodatku łatwo się rozsmarowują i… co tu dużo mówić – pysznie smakują! :-)
A dla poszukujących bakaliowych inspiracji z masą krówkową HELIO w roli głównej - polecamy zajrzeć na nasz kanał HELIO – Bakaliowe Klimaty, gdzie prezentujemy masę inspirujących wideo przepisów na co dzień i od święta!
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|
Komentarze (0)