Gospodarka » Żywność
Świąteczny niezbędnik HELIO
Zobacz więcej zdjęć » |
MASA MAKOWA Z BAKALIAMI HELIO – wytwarzana jest według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z najwyższej jakości surowców. Gotowa do bezpośredniego spożycia masa do ciast HELIO NIE ZAWIERA konserwantów, glutenu i oleju palmowego.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Masa makowa HELIO jest naturalnie smaczna, odpowiednio słodka i aromatyczna oraz ma dobrze zbilansowane proporcje bakalii, rodzynek i skórki pomarańczowej, dlatego sprawdzi się we wszystkich bakaliowych wypiekach, a także w łazankach, kutiach i innych świątecznych potrawach.
Masa do ciast HELIO uhonorowana została licznymi prestiżowymi nagrodami, m.in. Złotymi Laurami Konsumenta, Medalami Europejskimi. Sygnowana jest też znakiem „Przekreślonego Kłosa”, bowiem ze względu na wyjątkowy skład bez konserwantów i glutenu – Masa makowa HELIO rekomendowana jest także dla osób z celiakią oraz na diecie bezglutenowej.
BAKALIE HELIO NATURA – to przede wszystkim niesiarkowane Morele i Śliwki suszone bez konserwantów, które wyróżniają się naturalnie ciemnym kolorem, bo nie zawierają dwutlenku siarki. Będą idealnym dodatkiem zarówno do ciast, jak dań wytrawnych, podobnie jak Żurawina suszona HELIO Natura, która będzie też wspaniałą, apetyczną dekoracją bożonarodzeniowych wypieków.
W przygotowaniu świątecznych przysmaków przydadzą się także EKO orzechy włoskie pochodzące z upraw ekologicznych oraz Prażone orzechy laskowe bez dodatku soli i tłuszczu, które nadadzą potrawom niepowtarzalny smak i doskonałą chrupkość, ale też będą doskonałym upominkiem dla ukochanej osoby. Według tradycji, podarowanie bliskiej osobie w święta owoców krzewu leszczyny, czyli orzechów laskowych - odczytywane jest jako… wyraz miłości.
OWOCE SUSZONE HELIO – to aromatyczna, najwyższej jakości mieszanka kompotowa skomponowana z gruszek, śliwek, jabłek, moreli i daktyli. Wyjątkowy smak, a także liczne walory odżywcze suszonych owoców HELIO sprawią, że przyrządzony na ich bazie tradycyjny wigilijny kompot z suszu idealnie podkreśli smak świątecznych potraw i wspomoże ich trawienie.
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|
Komentarze (0)