Firma » Praca

Systemowe wzmocnienia w LoboSystem!

LoboSystem wkracza w Nowy Rok z dużym wsparciem, rozbudowując swój zespół. Od stycznia 2011 w firmie pojawili się Barbara Kasztelan, która dołączyła do Działu PR i New Business oraz Łukasz Fidych, który na stanowisku Logistics Manager zarządza relacjami z dostawcami Agencji.

Barbara Kasztelan jest absolwentką poznańskiego Uniwersytetu Ekonomicznego, gdzie ukończyła studia na kierunku Publicystyka ekonomiczna i Public Relations. W swym dorobku zawodowym posiada takie firmy jak „CAAD Corporation... future management" oraz „Red Bull Sp. z o.o. Polska".

Międzynarodowe doświadczenie zdobywała w 2009 roku w Barcelonie, gdzie dla firmy „Travel Bound" zajmowała się organizacją eventów, monitoringiem kanałów dotarcia do klienta, sprzedażą usług oraz opieką nad grupami klientów z Wielkiej Brytanii. Ostatnie miesiące spędziła w Ghanie, gdzie pracowała na rzecz wolontariatu fundacji Freespirit. W LoboSystem Barbara Kasztelan jest odpowiedzialna za pozyskiwanie klientów oraz prowadzenie zewnętrznych działań PR.

Łukasz Fidych ostatnie 3 lata pracował w agencji Albedo Marketing jako Production & Fulfillment Manager koordynując prace związane z produkcją materiałów promocyjnych oraz realizacją zamówień produktowych w ramach programów lojalnościowych. Wykształcenie zdobywał w Wyższej Szkole Bankowej w Poznaniu oraz na studiach podyplomowych na Uniwersytecie Master of Business Administration w Sydney. Australia nauczyła go doskonałej organizacji czasu pracy oraz otwartości w komunikacji bezpośredniej. Dotychczasowe doświadczenie wykorzystuje w LoboSystem budując trwałe relacje z dostawcami oraz zarządzając produkcją i obszarem fulfillment dla Agencji.

Dalszych informacji udziela:

Marcjanna Krotoschak
PR & Account Manager

ul. Szkółkarska 74, 62-002 Poznań - Suchy Las
mob.: +48 661 110 018
mail: Marcjanna.krotoschak@lobosystem.pl
www.lobosystem.pl

Dodatkowe informacje o Agencji:

LoboSystem to agencja specjalizująca się w marketingu relacyjnym oraz bezpośrednim. Działalność firmy jest oparta na idei marketingu zintegrowanego (360o). Agencja gwarantuje kompleksową obsługę marketingową, dostarczając klientom gotowe rozwiązania na każdym z etapów realizacji projektu: od opracowania strategii, przez kreację, obsługę i produkcję materiałów reklamowych. Z uwagi na doświadczenie zespołu, LoboSystem specjalizuje się w programach lojalnościowych, marketingu B2B oraz promocjach konsumenckich. W ramach współpracy z klientami wykorzystuje nowoczesne narzędzia marketingu interaktywnego oraz nowatorskie metody promocji z wykorzystaniem instrumentów mobilnych. Swoim klientom oferuje również działania z zakresu Public Relations.
Pomysłodawcą i współzałożycielem LoboSystem jest Jakub Luboński, dyrektor zarządzający i strategiczny firmy. Prowadząc dynamicznie rozwijający się zespół kreatywnych i otwartych ludzi, buduje i rozwija własną markę.

LOBOSYSTEM