Gospodarka » Żywność

„Szalona 5” w nowej odsłonie - Carrefour zwraca nawet do 500 zł za zakupy!

„Szalona 5” powraca do Carrefour! Do końca października klienci mogą otrzymać zwrot wydatków – nawet do 500 zł - za jedne z pięciu dokonanych w sklepach sieci zakupów. W tym roku promocją objęte są zarówno hiper-, jak i supermarkety sieci, a zabawa odbywa się także za pomocą aplikacji mobilnej.

Już po raz kolejny Carrefour Polska zaprasza klientów swoich sklepów do wspólnej zabawy w ramach akcji pt. „Szalona 5”. Główny mechanizm promocji pozostaje bez zmian - po dokonaniu pięciu zakupów w sklepach sieci, klienci mogą liczyć na zwrot wartości najtańszego z koszyków zakupowych. Wartość ta – nawet do 500 zł – zwracana jest w formie e-bonu do wykorzystania na dalsze zakupy w sklepach sieci Carrefour w listopadzie.

Akcja „Szalona 5” co roku cieszy się dużym zainteresowaniem, dlatego ponownie organizujemy ją w sklepach naszej sieci. W tym roku postanowiliśmy do zabawy włączyć również naszą aplikację mobilną, z której aktywnie korzysta już 500 tysięcy osób miesięcznie. Wierzymy, że ta zmiana usprawni jeszcze bardziej przebieg zabawy i zachęci więcej klientów do skorzystania z promocji – komentuje Katarzyna Orlińska, dyrektor ds. digitalizacji w Carrefour Polska.

Aby wziąć udział w akcji, wystarczy przy kasie okazać kartę lojalnościową (Kartę Rodzinka, Kartę Seniora lub Kartę Pracownika) – w formie plastikowej lub jej cyfrową wersję zarejestrowaną w aplikacji mobilnej Mój Carrefour. Uczestnicy zabawy otrzymają po każdej transakcji wydruk z informacją, które to zakupy i jaka jest ich wartość. Po piątej transakcji bon o wartości najtańszego z pięciu koszyków zostanie wydrukowany lub – jeśli uczestnik promocji korzysta z aplikacji mobilnej – wygenerowany w postaci e-bonu w zakładce „Szalona 5” w menu bocznym. Użytkownicy mobilnego narzędzia znajdą tam także podsumowanie dokonanych w ramach promocji zakupów oraz informację o przewidywanej wartości bonu.

Warto również podkreślić, że tegoroczną promocją objęte są nie tylko hipermarkety sieci – jak do tej pory – lecz również supermarkety Carrefour oraz sklepy Rast.

Promocja „Szalona 5” trwa do 31 października. Bony na dalsze zakupy w sklepach sieci będzie można wykorzystać w terminie 2 – 30 listopada.

Carrefour Polska