Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Szalony weekend z LEGOLAND® Billund Resort w Centrum Handlowym Czyżyny

W dniach 3 i 4 lutego 2018 roku w godzinach od 9:00 do 21:00 Centrum Handlowe Czyżyny zaprasza na wyjątkową zabawę z LEGOLAND® Billund Resort. Będzie to okazja do wspaniałej, rodzinnej zabawy najsłynniejszymi klockami świata.

W ramach wydarzenia będzie można przenieść się do fantastycznego świata zbudowanego z klocków LEGO®, odwiedzić specjalnie przygotowane strefy zabaw oraz wziąć udział w konkursie, w którym do wygrania jest rodzinny wyjazd do LEGOLAND® Billund Resort w Danii!

Podczas weekendu z LEGO® uczestnicy eventu będą mogli poczuć się jak w prawdziwym parku rozrywki i poznać wybrane atrakcje LEGOLAND® Billund Resort. Stanowiska dopasowane będą zarówno do najmłodszych fanów klocków LEGO®, jak i tych nieco starszych.

Najmłodsi będą mogli tworzyć niesamowite budowle z LEGO® SOFT BRICKS. Starsze dzieci będą miały możliwość odbycia przejażdżki elektrycznymi samochodzikami LEGO®, a młodzież z pewnością zainteresuje strefa multimedialna z interaktywnymi grami zręcznościowymi na iPady.

Na wszystkich, niezależnie od wieku, czekać będą rodzinne stoliki pełne klocków LEGO® do budowania własnych konstrukcji.

Niewątpliwą atrakcją wydarzenia będzie wystawa złożona z kilkunastu postaci z klocków LEGO® oraz budowli, przywieziona prosto z LEGOLAND® Billund.  Dzieci będą mogły nie tylko podziwiać wspaniałe konstrukcje, ale także wsiąść do helikoptera zbudowanego z klocków LEGO®!

Odwiedzający CH Czyżyny w dniach 3-4 lutego będą także mogli wziąć udział w licznych konkursach z  atrakcyjnymi nagrodami. Do wygrania będą zestawy klocków LEGO®, bilety do parku LEGOLAND® oraz nagroda główna - rodzinny pobyt w duńskim LEGOLAND® Billund Resort.

O Centrum Handlowym Czyżyny:

Centrum Handlowe Czyżyny to jedno z pierwszych centrów handlowych w Krakowie, zlokalizowane w dzielnicy Nowa Huta. Oferta Centrum obejmuje hipermarket Carrefour, sklepy specjalistyczne Leroy Merlin oraz Jysk a także galerię butików i punktów usługowych, spośród których wiodącymi markami są Rossmann, Sinsay, Cropp, House, Douglas, CCC, Pepco, Euro RTV AGD. W Centrum Handlowym Czyżyny znajdują się również liczne kawiarnie i restauracje (KFC, Domino’s Pizza, Olimp, Silver Dragon, Sevi Kebab oraz Caffe Frappe Point). Centrum jest zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie dużych osiedli mieszkaniowych oraz dworca PKS. Centrum Handlowe Czyżyny to miejsce przyjazne klientom, oferujące możliwość zrobienia zakupów w miłej, kameralnej atmosferze.

Więcej informacji: www.centrum-czyzyny.pl

katarzynat2

• avatar
    ~nieten 2018-02-15 15:02:26