Moda » Odzież

Szczęśliwa zakupowa trzynastka w Porcie Łódź

Weekendowe zakupy w sobotę, 13 października, upłyną w Porcie Łódź pod znakiem rabatów. Dzień Wielkich Okazji to możliwość skorzystania przez cały dzień z oferty sklepów i restauracji w atrakcyjnych cenach.

Zakupy na nowy sezon

Wraz z nadejściem chłodniejszych dni, warto zaopatrzyć swoją garderobę w miękkie swetry, ciepłe kurtki i buty, które przetrwają jesienną, kapryśną pogodę. To także dobry czas na odświeżenie swojego stylu za pomocą modnych tej jesieni kolorów i dodatków.

- Na szczęśliwą zakupową trzynastkę tym razem zapraszamy w sobotę. To doskonała okazja, by skorzystać z rabatów i bez pośpiechu wybrać potrzebne ubrania, dodatki czy produkty do naszego domu - mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

13 października w Porcie Łódź 20% rabat na nową kolekcję przygotowały marki: Reserved, KappAhl, Levis, CCC, Lasocki, Change Lingerie, Kumi, Takko, Bytom, Home&You. 20% zniżkę na książki oferuje Empik, a Cubus na swetry. 15% rabat będzie można otrzymać w sklepach: Triumph i Wittchen. 13 października zakupy z 13% rabatem będzie można zrobić w salonach: Vero Moda, Villaluna, Pawo, Swiss i nowo otwartym Mon Amie. Na 10% zniżkę klienci Portu Łódź mogę liczyć w sklepach: Diverse, Venezia, Deichmann, Lee Wrangler, Mariquita.

Raz, dwa, trzy – taniej!

Adidas i Reebok, Nike, Filippo, Big Star, Lavard, Charles Voegle, Camaieu, Jola Collection, Cropp Town i House, Gatta oraz Top Secret podczas Dnia Wielkich Okazji będą kusić rabatami przy zakupie dwóch lub trzech produktów z kolekcji. Zakupowe niespodzianki w postaci zniżek i gratisów czekają także w: Douglas, Organique, Super-Pharm i Yves Rocher. W Leroy Marlin, Selene i Centrum Witek’s taniej kupimy produkty do domu. Specjalną ofertę na swoje usługi przygotowała także myjnia samochodowa Wash&Drive oraz Pralnia Panda. Na głodnych, nie tylko zakupowych wrażeń, czeka: w Da Grasso 15% rabat na nowe menu skandynawskie, deser firmowy Grycan w okazyjnej cenie i specjalna promocja na wybrane artykuły spożywcze w delikatesach Piotr i Paweł.

To nie wszystkie oferty, jakie czekają na klientów Portu Łódź. Szczegółowa lista rabatów podczas Dnia Wielkich Okazji znajduje się na stronie internetowej www.portlodz.pl. Dodatkowo 13 października będzie można skorzystać bezpłatnie z autobusów Portu Łódź, które kursują na Retkinię i Chojny.

Maria Szwed