Technologie » Komputery

Szkolenie z tworzenia aplikacji Java w Spring framework

BizTech Konsulting SA organizuje kurs z tworzenia aplikacji Java. Szkolenie odbędzie się w dniach 14 – 18 marca 2016 r. Więcej informacji: http://biztech.pl/?p=7196

40 godzinny kurs przeznaczony dla osób znających język Java, pragnących tworzyć aplikacje przy użyciu Spring framework.

Podczas zajęć Uczestnicy zdobywają wiedzę oraz praktyczne umiejętności pozwalające na samodzielne tworzenie aplikacji. Przedstawiane są najlepsze praktyki programistyczne oraz sposoby umożliwiające efektywne wykorzystanie Spring framework.

Zajęcia prowadzi Andrzej Klusiewicz, zajmujący się zawodowo prowadzeniem szkoleń związanych z bazami danych Oracle oraz tworzeniem oprogramowania z wykorzystaniem Oracle i Javy. Jest trenerem z wieloletnim doświadczeniem i sukcesami zawodowymi. Uczy z pasją, a niewiele rzeczy daje mu tyle satysfakcji, co uśmiechnięte twarze uczestników zadowolonych z ukończonego szkolenia.

BizTech Konsulting SA to doświadczony zespół specjalistów świadczący usługi informatyczne w następujących obszarach:

konsulting, doradztwo w zakresie doboru i utrzymania licencji Oracle, zapewnienie ciągłości i dostępności działania usług IT, bezpieczeństwo, outsourcing IT, projekty infrastrukturalne (w tym wirtualizacja), rozwiązania biznesowe w obszarach CRM i Help Desk, edukacja.

BizTechKonsulting SA posiada status: Microsoft Partner, Oracle Certified Gold Partner w programie Oracle Partner Network, Specialized Partner Oracle Application Development Framework 11g, Specialized Partner Oracle Database 11g, Oracle FUDA, Symantec Gold Partner, Veritas Silver Partner, Sophos Silver Partner, Veeam Silver Partner, Trend Micro Bronzer Partner, Bacula Systems Authorized Business Partner,Infortrend Reseller, Acronis Authorized Partner, Fortinet Bronze Authorized Reseller, Acunetix Partner, Dell Professional Services Partner, Register Dell SonicWALL, Prometric Testing Center, Pearson VUE Authorized Test Center, EUCIP, KRYTERION Host Location, CERTIPORT Authorized Testing Center.

BizTech Konsulting był organizatorem XXI Forum Teleinformatyki zatytułowanego „Moc danych – nowe źródła i nowe metody analizy i ochrony danych”, które odbyło się w dniach 24-25 września 2015 roku w Miedzeszynie k/Warszawy.

Obsługa Prasowa i PR:

INDALO Public Relations, ul. Grochowska 341/281A, 03-822 Warszawa

Zbigniew Blewoński, mobile: (+48) 501 772 619, e-mail: zbigniew.blewonski@indalo.pl

INDALO