Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Szukamy ekipy na EURO w Centrum Handlowym Platan

W poniedziałek 23 maja w Centrum Handlowym Platan odbędą się lokalne eliminacje do Ogólnopolskiego Turnieju Piłkarskiego „Ekipa na EURO”, skierowanego do szkół podstawowych.

Aby wziąć udział w akcji wystarczy prawidłowo wypełnić formularz dostępny na stronie www.ekipanaeuro.pl. Zgłoszenia są przyjmowane do 17 maja!

Turniej „Ekipa na EURO” to ogólnopolski konkurs piłkarski, w którym udział mogą wziąć dzieci ze szkół podstawowych. Celem turnieju jest promocja sportu i aktywnego spędzania czasu wśród najmłodszych oraz rozwijanie piłkarskich pasji u dzieci.

Szkoły zainteresowane udziałem w eliminacjach odbywających się w CH Platan mogą zgłosić swoją drużynę za pomocą specjalnego formularza dostępnego na stronie www.ekipanaeuro.pl do 17 maja włącznie. Każda szkoła podstawowa może zgłosić maksymalnie jedną drużynę jako swoją reprezentację. Drużyna musi składać się z 1 trenera/nauczyciela oraz 6 zawodników: 3 zawodników w polu, 1 bramkarza i 2 zawodników rezerwowych.

Eliminacje lokalne w Centrum Handlowym Platan, w których weźmie udział maksymalnie 10 drużyn, odbędą się w poniedziałek 23 maja. Mecze będą rozgrywane na sztucznej murawie na specjalnie przygotowanym mini boisku zlokalizowanym na parkingu przed CH Platan.

Rozgrywki finałowe odbędą się 9 czerwca w Łodzi, gdzie zmierzą się najlepsze drużyny z rozgrywek eliminacyjnych. Zwycięzcy turnieju otrzymają atrakcyjne nagrody – konsole PlayStation 4 wraz z grą FIFA16. Drużyny, które zajmą drugie i trzecie miejsce otrzymają odpowiednio smartfony oraz sprzęt sportowy. Wszyscy uczestnicy biorący udział w turnieju otrzymają imienny dyplom.

„Gratka dla miłośników piłki nożnej w Centrum Handlowym Platan. Tym razem szukamy talentów piłkarskich, które być może w przyszłości zostaną następcami obecnych gwiazd footballu. Zapraszam uczniów toruńskich podstawówek do udziału w turnieju, a ich rodziców i nauczycieli oraz klientów CH Platan do wspólnego kibicowania” – mówi Aneta Górska, dyrektor centrum handlowego Platan.

Udział w turnieju jest bezpłatny. Regulamin turnieju jest dostępny na stronie internetowej www.ekipanaeuro.pl

Centrum Handlowe Platan to miejsce w samym centrum miasta, gdzie oprócz zakupów można miło spędzić czas. Na terenie centrum znajduje się hipermarket Auchan oraz 78 butików i punktów usługowych, m.in. Sinsay, Deichmann, Rossmann, RTV EURO AGD, Carry, CCC, Sephora, Go Sport oraz Reserved. Platan jest centrum rodzinnym, przyjaznym dzieciom i ich opiekunom.

Właścicielem obiektu jest firma IVG Immobilien AG. Zarządcą CH Platan jest firma Apsys Polska S.A.

www.chplatan.pl

Informacje o zarządcy – Apsys Polska S.A.:

Apsys działa na rynku od 1996 roku jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, manager projektu i zarządca nieruchomości świadcząc kompleksowe usługi na rzecz centrów handlowych. W portfolio zarządczym firmy w Polsce znajduje się obecnie 22 centra handlowe o łącznej powierzchni ponad 750 000 m2, zlokalizowanych w 15 miastach. Apsys jako wiodący na rynku polskim zarządca centrów handlowych wprowadza na każdym polu swojej działalności nowatorskie rozwiązania odpowiadające najwyższym standardom i trendom rynkowym. Apsys jest leaderem na rynku polskim certyfikacji Breeam-in-Use dla działających centrów handlowych.

O jakości Apsys świadczy optymalne połączenie wiedzy, doświadczenia, profesjonalizmu oraz zaangażowania i pasji pracowników. Potwierdzeniem powyższego jest nagroda dla najlepszego zarządcy w konkursie CEE Retail Real Estate Awards 2013 oraz nagrody w konkursie EuropaProperty CEE Investment & Green Building Awards 2014 w kategoriach: Property Management Firm, Retail Developer of the Year oraz Company of the Year za całokształt działalności, ambitne projekty i sukces rynkowy.

Dodatkowe informacje na www.apsysgroup.com

Orchidea