Firma » Biznes

Szukasz pracownika? Możemy pomóc!

Działając od ponad 25 lat Transline Group stało się firmą posiadającą decydujące kompetencje, które pozwalają współpracującym z Transline przedsiębiorstwom rozwijać się i na trwałe zdobywać przewagę nad konkurencją.

Wspieranie kluczowych wartości spowodowało, że Transline Group jest obecnie jedną z najszybciej rozwijających się firm oferujących kompleksowe i innowacyjne rozwiązania. Transline posiada ponad 100 oddziałów w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Polsce, Kanadzie czy Tajlandii. To, co szczególnie wyróżnia Transline, to zespół zaangażowanych ludzi, z którymi współpraca przynosi przesiębiorstwom wiele korzyści.

Doskonale wiemy, że poszukiwania pracownika to nie tylko sam proces rekrutacji. To także sztuka budowania relacji. Więc, jeśli szukasz pracownika, możemy pomóc!

Zespół Transline Group Polska

Guziczek