Gospodarka » Żywność
Szybkie jesienne danie- makaron z bakaliami HELIO
Zobacz więcej zdjęć » |
Składniki:
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
- 400g makaronu spaghetti
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 1/2 szklanki posiekanych Orzechów włoskich HELIO
- 4 ząbki czosnku
- 2 małe cukinie pokrojone w cienkie plasterki
- 3/4 szklanki Rodzynek bez konserwantów HELIO Natura
- sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Oliwę z oliwek rozgrzać w garnku, dodać Orzechy włoskie HELIO i gotować, często mieszając, aż zaczną brązowieć. Po upływie ok. 3 minut, dodać czosnek i dalej gotować przez około minutę. Następnie dodać pokrojone cukinie, Rodzynki HELIO Natura oraz doprawić solą i pieprzem. Gotować do momentu aż cukinia zmięknie (około 4 minuty). Na koniec wymieszać z makaronem.
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|
Komentarze (0)