Moda » Odzież

Szycie sukien ślubnych na zlecenie

W dzień ślubu wszystko powinno być wyjątkowe – szczególnie wygląd panny młodej, na którą będą zwrócone oczy wszystkich gości.

Chcąc wystąpić w wymarzonej, oryginalnej, niepowtarzalnej kreacji, wiele kobiet nie decyduje się na zakup gotowej sukni z salonu sukien ślubnych, lecz na jej uszycie od podstaw według własnego projektu. Pracownia sukien ślubnych i wieczorowych to miejsce, w którym można zlecić uszycie niesztampowej sukni profesjonalnym krawcowym. Zatrudniony w niej projektant sukien ślubnych, znający najnowsze trendy w modzie ślubnej, z pewnością doradzi odpowiedni fason do figury panny młodej oraz opowie o zaletach dostępnych materiałów na suknię. Niesłabnącą popularnością, również w Poznaniu, cieszą się koronkowe suknie ślubne. Są one eleganckie i ponadczasowe. Klientki wybierają także delikatny jedwab. Powstają z niego zwiewne, lejące się suknie w stylu empire, które przepięknie wyglądają w tańcu. Warto wiedzieć, że koszt uszycia od podstaw sukni ślubnej – jeśli tylko panna młoda nie marzy o zdobieniach ze złota czy kamieni szlachetnych – nie przewyższa kosztu zakupu w tradycyjnym salonie, stąd też na tę usługę może sobie pozwolić coraz więcej przyszłych panien młodych. Wychodzą one z założenia, że olśniewający wygląd w dniu ślubu wart jest wszystkich pieniędzy.

zami