Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

SZYJEMY BRELOKI Z FILCU - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ

SZYJEMY BRELOKI Z FILCU - WARSZTATY KREATYWNE - ŁÓDŹ 30 czerwca, godz. 13:00 – 15:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5

Brelok z filcu to uroczy drobiazg, który nie tylko ozdobi każde klucze, ale także utrudni ich zgubienie. By był oryginalny i niepowtarzalny, warto wykonać go własnoręcznie. A nie jest to wcale takie trudne! Empik zaprasza młodzież, osoby dorosłe, a także dzieci powyżej piątego roku życia na warsztaty tworzenia breloków z filcu. Ich uczestnicy będą wycinać z kolorowego filcu różnorodne kształty, a prowadząca pokaże, co należy zrobić, by powstały z nich breloczki w formie bajkowych zwierzaków, stworów lub wszystkiego tego, co tylko przyjdzie do głowy. Chętni będą mogli zamienić kolorowy filc także na broszki i zawieszki.

Wiek 5+

Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu „mój empik”. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego (już od 3,99 zł). Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.

Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!

Zapisy na warsztaty: 603 117 072.

iwona.kazmierczak@empik.com

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 117660 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )