Firma » Praca

Tajemniczy Klient do wynajęcia

Każdy pracodawca marzy o tym, żeby obsługa w jego sklepie była uprzejma i skuteczna. Jednak im większa firma, tym trudniej skontrolować jakość. Jak poradzić sobie w takiej sytuacji?

Nie zawsze pracodawca jest w stanie osobiście kontrolować jakość usług świadczonych przez swoich pracowników. Ciężko franczyzodawcy sprawdzić, czy każdy podmiot prowadzony jest zgodnie z jego koncepcją. Rozwiązaniem w takich wypadkach jest wynajęcie Tajemniczego Klienta. Najlepiej wybrać firmę zatrudniającą wielu pracowników w różnych miastach w kraju, dostarczającą raporty natychmiast po przeprowadzonym audycie i oferującą nowoczesne rozwiązania. Idealnym rozwiązaniem jest aplikacja, za pomocą której użytkownicy zarabiają jako Tajemniczy Klienci.

Audyt przez aplikacje do zarabiania

Rynek firm audytujących szybko się zmienia. Obecnie najnowocześniejszym rozwiązaniem jest kontakt przez prostą aplikację do zarabiania na androidzie, działających w genialnie prosty sposób. Firma audytująca, taka jak na przykład Buzzbee, płaci użytkownikom aplikacji za proste czynności wybrane przez zleceniodawcę. Przykładowo franczyzodawca potrzebuje sprawdzić, czy każdy sklep wprowadził promocję na dany produkt. Zamiast wynajmować kilka osób, którzy obejdą wszystkie jego sklepy, płaci niewielką kwotę każdemu użytkownikowi aplikacji, który przy okazji codziennych zakupów zrobi zdjęcie danego produktu potwierdzając, czy cena faktycznie została zmieniona. Rozwiązanie jest dużo tańsze i prostsze niż zlecanie tych czynności profesjonalnym Tajemniczym Klientom.

Praca dorywcza przez internet

Jest to praca przeznaczona głównie dla licealistów i studentów, dlatego można liczyć na to, że zlecenia będą realizowane w sposób szybki i sprawny. Praca tzw. mystery shoppera daje możliwość łatwego zarobku przez internet, dlatego chętnych jest sporo. A im więcej osób zainteresowanych wykonywaniem zleceń, tym sprawniej udaje się przeprowadzić kontrolę. Aplikacja stworzona została w taki sposób, żeby przypominała bardziej grę niż pracę, dzięki temu wykonywanie zleceń staje się dla użytkowników prawdziwą przyjemnością.

Zlecanie audytów przez aplikację Buzzbee daje ogromne możliwości zarówno użytkownikom, jak i zleceniodawcom. Ci pierwsi mają szansę zarobić dodatkowe pieniądze przez internet za wykonywanie prostych czynności, które mogą zrobić przy okazji codziennych zakupów, z kolei drudzy, dzięki przejrzystej i szybkiej obsłudze, zyskują ogromny komfort i pewność, że zlecenie faktycznie zostało wykonane.

Alepos