Rozrywka » Uroczystości
Tarta - francuski romans na talerzu
Zobacz więcej zdjęć » |
Tarta, wywodząca się z kuchni francuskiej, składa się z dwóch elementów: podstawy z kruchego ciasta i farszu o dowolnym smaku – wytrawnym lub słodkim. Upieczona w okrągłej foremce z falistym, niskim brzegiem, będzie zarówno eleganckim daniem głównym, jak i finezyjnym deserem.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Tarta na 1001 sposobów na słono lub na słodko Delecta zawsze się udaje. Opakowanie produktu zawiera dwa uniwersalne składniki: ciasto kruche (w wersji słodkiej lub słonej) oraz fix do nadzienia (rodzaj zagęstnika do farszu). Ostateczny smak wypieku zależy od indywidualnie dobranych dodatków. W nadzieniu słodkim doskonale sprawdzą się owoce sezonowe, krem budyniowy, ricotta czy serek mascarpone. Do farszu słonego dodaj dowolne warzywa, grzyby, mięso czy ryby.
Inspirujących przepisów i podpowiedzi szukaj na www.delektuJEMY.pl lub na profilu www.facebook.com/delektuJEMY
Producent: Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)
Produkt: Tarta na 1001 sposobów na słodko (330 g), Tarta na 1001 sposobów na słono (300 g)
Cena det.: ok. 5,50 zł
Nadesłał:
KMC
|
Komentarze (0)