Moda » Odzież

The Look of The Year w Avenidzie Poznań

Już niebawem Avenida Poznań zamieni się w prawdziwą aleję mody.

14 kwietnia w godzinach 13:00-18:00 odbędzie finał jednego z najbardziej prestiżowych konkursów modelingowch na świecie – The Look of The Year 2018, w jury którego zasiądzie duet Paprocki & Brzozowski. Modelki i modele, warsztaty, metamorfozy i wiosenne pokazy mody to część atrakcji, jakie czekają na wszystkich uczestników wydarzenia. Jego gospodarzami będą Marcelina Zawadzka i Rafał Maślak. Szykuje się prawdziwe modowe widowisko!

W Avenidzie trwają zapisy do jednego z najbardziej prestiżowych konkursów modelingowch na świecie – The Look of The Year 2018. Aż do 13 kwietnia chętni do udziału w konkursie mogą zapisywać się na casting finałowy, który odbędzie się 14 kwietnia. Tego dnia w godzinach 13:00-18:00 podczas wiosennych pokazów mody będzie można podpatrzeć, jak kandydaci do podbijania światowych wybiegów radzą sobie z zadaniami od jurorów. Oceniać będą ich osoby związane ze światem mody – duet projektantów Paprocki & Brzozowski, a wydarzenie poprowadzą Marcelina Zawadzka i Rafał Maślak. Warto być tego dnia z nami – zachęca Katarzyna Korpak, dyrektor Avenidy Poznań.

Podczas wydarzenia każdy będzie mógł skorzystać z porad profesjonalnej stylistki, makijażystki oraz fryzjera. W godzinach 11:00-17:00 eksperci przeprowadzą bezpłatne metamorfozy, których efekty zostaną zaprezentowane na scenie, a także na facebookowym profilu Avenidy. Tam też fani dokonają wyboru najlepszej przemiany, która zostanie dodatkowo nagrodzona.

Dla wszystkich klientów przygotowano specjalną niespodziankę – codziennie do 13 kwietnia w godzinach 13:00-18:00 na specjalnym stanowisku na poziomie 1 można wziąć udział w bezpłatnych warsztatach dekorowania toreb ekologicznych.

Finał konkursu The Look of The Year odbędzie się w sobotę 14 kwietnia w godzinach 13:00-18:00 na scenie na fontannie (poziom 1), gdzie również znajdują się stoiska warsztatowe i punkt zapisów na casting. Warsztaty oraz zapisy na casting The Look of The Year odbywają się codziennie do 13 kwietnia w godzinach 13:00-18:00. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

PRinspiration