Firma » Biznes

TIK TAK ze sklepem w Porcie Łódź

Port Łódź, należący do IKEA Centres, powiększył portfolio oferty dedykowanej dzieciom i rodzicom. W Centrum otworzył się sklep TIK TAK, który zajął powierzchnię blisko 142 mkw.

TIK TAK to sklep, który oferuje przekrój asortymentu dla maluchów, a także starszych dzieci.

W ofercie marki znajdziemy produkty dla kobiet w ciąży i karmiących mam, noworodków, małych dzieci oraz dzieci w wieku szkolnym. W TIK TAK zakupić można m. in. wózki dziecięce, foteliki samochodowe, meble dla dzieci, rozmaite akcesoria do pielęgnacji, a także ubranka oraz zabawki dziecięce na różnym etapie rozwoju.

TIK TAK znajduje się obok sklepu Bel – Pol.

beyondpr

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 110958 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )