Gospodarka » Żywność

Top Presso – saloniki Kolportera z kawą i przekąskami

Aromatyczna kawa, ciepłe przekąski, sałatki fit i słodkie wypieki – to oferta Top Presso.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Aromatyczna kawa, ciepłe przekąski, sałatki fit i słodkie wypieki – to oferta Top Presso.

Pod tą marką kryje się specjalna strefa bistro, którą Kolporter będzie uruchamiał w wybranych salonach prasowych Top-Press. Pierwszy tego typu punkt otwarto w środę 14 października br. w Galerii Handlowej „Nowy Rynek” w Jeleniej Górze.

Strefa bistro wzbogaciła tradycyjną ofertę salonów Top-Press m.in. o kawę, herbatę, hot-dogi, ciepłe przekąski, kanapki, sałatki i ciastka.

– To kolejny etap naszej strategii rozwoju sieci – informuje Robert Szczepaniak, dyrektor marketingu Kolportera. – Staramy się systematycznie rozbudowywać ofertę saloników i salonów prasowych, dostosowując ją do specyfiki danej lokalizacji i oczywiście potrzeb klientów. Stąd pomysł na Top Presso – naszą strefę bistro. Specjalnie dla Top Presso przygotowaliśmy też nową aranżację punktu, nawiązującą do połączenia tradycyjnego, prasowego asortymentu z nowym – spożywczym.
Aby dodatkowo podkreślić powiązanie asortymentowe, we wszystkich punktach ze strefą bistro klienci kupujący dowolną gazetę będą mieli możliwość kupić kawę o 20 procent taniej.

– Stawiamy na wysoką jakość produktów spożywczych, a kawa, którą oferujemy, jest naprawdę wyjątkowa – mówi Jakub Ruzga, menadżer Kolportera odpowiedzialny za rozwój strefy bistro. – Wybraliśmy aromatyczną kawę Puro. To luksusowa marka, opracowana przez firmę Miko Coffee i rozprowadzana jedynie do wybranych odbiorców. Oferują ją m.in. ekskluzywne brytyjskie kawiarnie czy restauracja Jamiego Olivera „Fifteen”. Od teraz będzie dostępna również dla polskich miłośników dobrej kawy – we wszystkich salonach ze strefą Top Presso.

Smakiem i aromatem ma również przyciągać klientów specjalność strefy bistro – „Lunch Presso”. Pod tą nazwą kryje się ciepłe, chrupiące danie – świeżo wypieczone ciasto z dodatkiem pieczarek, wysokiej jakości serów lub mięs, wzbogacone kompozycją ziół.

Kolporter zapowiada otwarcia jeszcze w tym roku kolejnych salonów ze strefą Top Presso.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Biuro Prasowe - Kolporter

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »