Firma » Biznes

Toys”R”Us otwiera sklep w Łodzi

Toys”R”Us – największa na świecie firma specjalizująca się w sprzedaży zabawek oraz produktów dla dzieci otwiera kolejny sklep w Polsce! Tym razem marka zawita w Łodzi w Pasażu Łódzkim przy Al. Jana Pawła II 30.
Łódzki sklep to już 10 placówka Toys"R"Us w Polsce. Marka jest już obecna w Warszawie, Gdańsku, Rzeszowie, na Bielanach Wrocławskich pod Wrocławiem, w Poznaniu, Lublinie, Szczecinie, Krakowie oraz Czeladzi. Znakiem rozpoznawczym sklepów marki Toys"R"Us jest bardzo bogaty asortyment dla dzieci w każdym wieku, a także duża powierzchnia handlowa obiektu. Podobnie będzie z obiektem Toys"R"Us w Łodzi.

W nowym sklepie Toys"R"Us w Łodzi będzie można robić zakupy już od 20 maja. Od 22 maja w łódzkim sklepie dostępna będzie gazetka promocyjna z ogromną ofertą zabawek i unikalnych produktów dostępnych tylko w Toys"R"Us w atrakcyjnych cenach. Ponadto do gazetki dołączony będzie kupon rabatowy na zakupy online na www.toysrus.pl.

Oficjalne atrakcje z okazji otwarcia sklepu zostały zaplanowane na weekend 30-31 maja, kiedy to Toys"R"Us zaprosi dzieci na świętowanie Dnia Dziecka.
W tych dniach przed nowo otwartym sklepem, na dzieci czekać będzie „Inwazja StarWars" - event, podczas którego przewidziano wspólne układanie z klocków LEGO wielkiej figury Lorda Vadera, oraz spotkania z postaciami gwiezdno-wojennej sagi; legendarnymi Szturmowcami. Kolejna z atrakcji weekendu to Kraina Kucyków My Little Pony, prowadzona przez konferansjera, gdzie na dzieci czekać będzie m.in. malowanie buziek, dobieranie kucykom strojów i fryzur oraz kolorowanki. W „Świecie Barbie" dziewczynki będą mogły bawić się lalkami oraz własnoręcznie wykonywać dla nich akcesoria. Fani szybkiej zabawkowej jazdy również będą mieli świetną zabawę - w weekend otwarcia w Łodzi będzie można ułożyć wielki tor Hot Wheels i pościgać się samochodzikami.

To jeszcze nie koniec atrakcji. Kolejną niespodzianką zaplanowaną na 30 maja będzie możliwość zobaczenia mobilnego studia Radia Złote Przeboje, które będzie transmitować na żywo program z otwarcia łódzkiego sklepu Toys"R"Us. Wszyscy odwiedzający Toys"R"Us w tym dniu będą mieli okazję porozmawiać z prezenterem i zobaczyć jak wygląda od kulis praca dziennikarzy radiowych.

Ponadto zachęcamy do słuchania Radia Złote Przeboje, gdyż od środy 27 maja będzie przeprowadzany konkurs z okazji Dnia Dziecka, w którym codziennie będzie można wygrać 5 kart podarunkowych do Toys"R"Us!

Toys"R"Us już od 20 maja w Łodzi!

Naruszew