Firma » Praca

Transline Group Polska rekrutuje kierowców C+E

Kierowca – zawód na czasie. Wymaga szczególnych predyspozycji. Polskich kierowców spotkać można na drogach całej Europy. Są cenionymi pracownikami.

Transline Group posiada wieloletnie doświadczenie w rekrutacji kierowców C+E zatrudnianych w Wielkiej Brytanii. Od  kandydatów oczekiwane jest posiadanie odpowiednich uprawnień, minimum roczne doświadczenie w transporcie międzynarodowym oraz znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym komunikowanie się z osobą anglojęzyczną.

Co zyskujesz współpracując z Transline Group Polska? Pewność, że Twoimi potrzebami zajmie się wiarygodna i doświadczona firma, posiadająca wysokie standardy w procesach rekrutacji i zatrudniania. Kliknij w link, jeśli jesteś zainteresowany ofertą: kierowca praca za granicą

Guziczek