Technologie » Internet

TwojeInnowacje.pl w nowej szacie graficznej

TwojeInnowacje.pl kierowany jest do osób poszukujących inspiracji, informacji na temat innowacyjnych rozwiązań i niestandardowego podejścia w nowych technologiach, źródeł finansowania własnych innowacji, oraz artykułów dotyczących rozwoju zawodowego.

- Serwis kładzie szczególny nacisk na nowatorstwo w przekazywanych informacjach o innowacjach oraz szeroko pojętym rozwoju gospodarczym, przede wszystkim za pomocą przyjaznego interfejsu. Stąd potrzeba odświeżenia szaty graficznej serwisu oraz wprowadzenia dodatkowych funkcjonalności dla użytkowników. - mówi Krzysztof Ptak, redaktor prowadzący serwisu TwojeInnowacje.pl

- Nawigacja po serwisie jest łatwa i intuicyjna. Wyszukiwarka w prosty i przyjazny sposób pozwala odnaleźć interesujące informacje. Każdy z artykułów można ocenić i napisać opinię o nim, dzięki temu użytkownicy serwisu mogą dzielić się swoimi doświadczeniami, jak i poglądami w danej sprawie.

Dodatkowo, by usprawnić korzystanie z treści serwisu wprowadzono możliwość dodawania ulubionych artykułów do „Aktówki", która jest dostępna dla Użytkownika po zarejestrowaniu swojego konta.

Wzrosła również zawartość merytoryczna serwisu. Autorskie teksty Redakcji TwojeInnowacje.pl są dostępne po wykupieniu dostępu do płatnych treści. - Innowacje to w XXI wieku podstawa budowania przewagi konkurencyjnej na rynku. Zatem zdecydowaliśmy się na odpłatność za najbardziej specjalistyczne treści na naszym serwisie. Koszt dobowy do treści płatnych to zaledwie 1 zł. - dodaje Krzysztof Ptak. - Wszystkim użytkownikom, życzymy miłej lektury.

www.twojeinnowacje.pl

Alexandrite Group