Technologie » Internet

Ucz się od najlepszych w Academy of Digital

Academy of Digital to warsztaty, które umożliwią młodym osobom zdobycie praktycznej wiedzy z zakresu kluczowych obszarów digital marketingu. Jeśli chcesz poznać świat marketingu internetowego, uczyć się od najlepszych oraz stanąć przed możliwością odbycia stażu, dołącz do Academy of Digital.

Branża digital marketingu jest jedną z najbardziej dynamicznych na całym świecie. Dlatego też rynek ten nieustannie poszukuje młodych, zdolnych i ambitnych pracowników. Obecnie bardzo istotne jest, aby takie osoby posiadały nie tylko wiedzę teoretyczną, ale przede wszystkim praktyczną.

Praktyczna wiedza

Udział w warsztatach organizowanych przez Academy of Digital jest szansą na zdobycie praktycznej wiedzy i doświadczenia z obszarów social media, SEO oraz filmu i animacji. Uczestnicy będą mieli możliwość pracy nad projektami, dzięki którym dowiedzą się jak wygląda praca w agencji interaktywnej, agencji SEM/SEO, social media czy domu produkcyjnym. Celem Akademii jest pokazanie tego, jak wygląda praca marketera od kuchni. Prowadzący skupią się nie tylko na przedstawieniu zagadnień z danego obszaru, ale przede wszystkim na tym aby wprowadzić uczestników w świat ich codziennej pracy.

Ukończ kurs i otrzymaj szansę zatrudnienia

Academy of Digital to 30 godzin merytorycznych zajęć, prowadzonych przez sześciu specjalistów i praktyków z wieloletnim stażem pracy w branży. Obecnie tworzą spółki działające w obszarze grupy mediowej Knowledge Hub, które swoim zasięgiem obejmują nie tylko rynki polskie, ale także zagraniczne. Każdy z nich, podczas warsztatów odbywających się przez pięć kolejnych weekendów, przekaże uczestnikom praktyczną wiedze z wyżej wymienionych obszarów digital marketingu.

Dodatkowo, ukończenie kursu w Akademii jest szansą na otrzymanie zatrudnienia w danej firmie należącej do grupy Knowledge Hub.

Dołącz do Akademii

Proces rekrutacji obejmuje dwa etapy – wypełnienie formularzu zgłoszeniowego, a następnie potwierdzenie udziału i przydział do grupy. Zapisy trwają do końca kwietnia. Liczba miejsc jest ograniczona.

Więcej informacji o warsztatach, prelegentach oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie www.academyofdigital.pl

KnowledgeHub Fund