Firma » Finanse

Uległeś wypadkowi w Łodzi? - pro juris zadba o Twoje odszkodowanie

Twój spokojny żywot zakłócił nieszczęśliwy wypadek bądź nieszczęśliwa okoliczność? Odniosłeś obrażenia w wyniku upadku, kolizji drogowej, pobicia, wypadku w pracy lub błędu medycznego?

Twój budżet domowy na pewno ucierpiał w wyniku chwilowej bądź dłuższej niezdolności do pracy jak również bezpośrednim wydatkom na leczenie.

Nie pozostaw sprawy samej sobie, wywalcz wraz z nami najwyższe z możliwych odszkodowań jakie Tobie przysługuje. Prowadzimy dwie kancelarie odszkodowawcze na terenie Łodzi. Wszystkich Państwa zainteresowanych walką o godną przyszłość zapraszamy do kontaktu lub bezpośredniej wizyty w biurach pro juris.

Ponadto pragniemy poinformować Państwa, że zajmujemy się poprawianiem spraw po konkurencji, która w wielu przypadkach nie uzyskuje możliwie najwyższych kwot odszkodowań dla swoich klientów idąc na szybką i mało korzystną ugodę z drugą stroną. W takich przypadkach również zapraszamy do kontaktu.

Centrala
ul. Wólczańska 247
93-035 Łódź
Tel/fax 42 682 00 80
Kom. 793 333 522

Oddział I - odszkodowania Łódź
Ul. Elsnera 21 lok. 1
(Dom Handlowy Batory, przy rondzie Inwalidów)
92-504 Łódź
Tel/fax 42 671 02 15
Kom. 500 663 552

Walka o najwyższe odszkodowania wymaga odpowiedniej wiedzy prawnej oraz dogłębnemu zaangażowaniu w temat i problematykę każdego przypadku. Szybkie i nie do końca przemyślane działanie nie sprzyja uzyskiwaniu najwyższych kwot, zwłaszcza milionowych odszkodowań oraz wielotysięcznych rent miesięcznych przyznawanych dożywotnio.

Gwarantujemy profesjonalne podejście do każdej ze spraw od jej rozpoczęcia po pozytywne zakończenie.

Kamil Mikielis