Technologie » Internet

Verificăm PR produsului, adică Pachetul Ripple și opiniile redacției și cititorilor despre acesta

Pachetul educațional cu criptovalută este produsul de investiții, care adună în jurul său un grup din ce în ce mai mare de interesați. Majoritatea îl laudă, deși apar și voci de critică. De ce se bucură de o astfel de popularitate și de unde astfel de opinii despre pachetul ripple?

Despre ce este vorba, adică ce este Pachetul Ripple?

Pachetul educațional cu criptovalută – pentru că tocmai asta este Pachetul Ripple -  este proaspăt, pentru că este o idee doar din anul 2018. Pachetele de acest tip conțin materiale de școlarizare și bonusul suplimentar pentru cursanți adăugarea unităților criptovalutei gratuite în școlarizări. Pachetul educațional tipic cu criptovalută, oferă accesul la platforma de școlarizare care conține orice tip de cursuri, de obicei sub forma webinariilor, e-book-urilor sau a școlarizărilor interactive. Pe lângă acestea, cursanții au la dispoziție token-urile de criptovalută, mulțumită cărora pot utiliza cunoștiințele obținute pe platforma de școlarizare și să transforme în bani token-urile în momentul, în care consideră consideră că au deja un nivel corespunzător de cunoștiințe.

Pachetul Ripple este așadar un pachet de școlarizare de tipul pachetelor educaționle cu criptovalută. Este dedicat clienților interesați de investițiile în criptovalute și desigur, în criptovaluta Ripple.

Pentru a obține Pachetul de Start Ripple este suficient să exprimăm interesul față de cumpărare prin intermediul poștei electronice. Atunci cu potențialul client se va contacta consultantul, care explică exact cum funcționează pachetul Ripple. Suplimentar efectuează de asemenea un interviu, pentru a alege cel mai corespunzător set, adaptat nivelului cursantului.

După consultația inițială, pe adresa de e-mail oferită de client este trimis mesajul care conține informațiile detaliate despre pachet și despre cum să fie utilizat cât mai bine, pentru a maximaliza potențialul acestuia. Câteva zile mai târziu pe adresa indicată de către client va fi trimis de asemenea coletul poștal cu plata la primire. În interiorul pachetului se află codul de activare, care trebuie utilizat pe platforma producătorului, pentru a obține accesul la materialele de școlarizare, dar de asemenea și pentru ultimul element din pachetul Ripplecardul cu codul Ripple.

Cardul Ripple face posibilă păstrarea sigură a criptovalutei alăturate în pachet. Conține așa numitul cod Ripple, adică datele care fac posibilă logarea pe contul privat din protofelul virtual. Contul este creat pe platforma corespunzătoare de către intermediar, după care este special asigurat. Cardul Ripple estee singurul loc în care se află generat codul Ripple. Acest lucru are ca scop protecția de hackeri și programările malware – codul Ripple există doar în forma fizică. Ca rezultat, clientul nu trebuie să se îngrijoreze de alegerea portofelului și de asigurarea în rețea.

Pachetul Ripple și opinia în rețea

Am făcut o căutare exactă în rețea și am ales câteva dintre comentariile fiabile și credibile referitoare la pachetul ripple. Acestea sunt unele dintre ele:

Pachetul Ripple mi l-a dăruit tatăl cu ocazia împlinirii unui an de la nuntă. La început credeam că acesta este un cadou tragic, pentru că foloseam internetul doar pentru verificarea e-mail-rurilor de la clienți și nu îl cunosc aproape deloc. Am considerat însă, că din decență voi utiliza de cadou. Foarte repede am fost atras de cursuriile și filmele de pe internet. Aveam de ales între învățarea de la bază și niște materiale avansate, alegând așadar învățarea de la bază. La început nu știam despre ce este vorba în asta, dar am început să învăț. Pentru moment nu am făcut nimic cu criptovalut, pentru că am considerat că încă nu este timpul, da cu siguranță știu mai multe despre aceasta, decât atunci când am început cursul.

Nume: Bogdan

Acesta este al doilea meu pachet educațional cu criptovalută și consider că este o lovitură norocoasă. Ripple este o criptovalută de viitor, așadar mă bucur că, cursurile apărute fac referință tocmai la aceasta. Personal evaluez cursul Pachetul Ripple la 9/10, contact 7/10, criptovaluta gratuită 10/10. Nota generală 8,5/10 și aș îmbunătății contactul pe e-mail cu consultanții și aș extinde cursul cu de ex. Prognozele actuale ale cursului.

Nume: Ira

Am citit că asta este o înșelătorie, dar nu este adevărat. Am câștigat din criptovalută deja de două ori din valoarea acesteia de la începutul anului 2019 și m-am dus pe bursă. Unii scriu că ar trebui să mergi dintr-o dată pe bursă, dar cu scuzele de rigoare, nu este adevărat. Poate a fost așa în 2017, dar acum însă s-au introdus atâtea limitări și dacă nu știi multe, atunci vei pierde banii. Nu se cumpără criptovalute înainte de curs, pentru că nu are nici un sens. Puteți începe de la Pachetul Ripple și cu siguranță câștigați mai mult.

Nume: Balan

Pentru mine este o opțiune ok, dacă cineva pariază pe Ripple și pentru orice eventualitate mi-am cumpărat Pachetul Ripple și alte două produse asemănătoare. Nu știu cât de prevăzătoare este cripto, dar școlarizările sunt cu MULT mai bune în Pachetul Ripple, decât cele ale concurenței. Se vede că în sfârșit s-a apucat de asta cineva care se cunoaște și nu a aruncat orice în rețea, doar ca să câștige bani. Își petrec mult timp pentru adaptarea pachetului pentru client și pentru asta dau un mare plus. Minus – pe unii îi poate enerva această așteptare a pachetului cu codul, dar pentru mine nu a fost însă o problemă.

Nume: Gabor

Care sunt în schimb opiniile pe tema produsului:

Plusuri:

- școlarizări bune da 9/10;

- pachet diversificat;

- adaptat pentru client;

- multe unități de criptovalute;

- comunicarea pe e-mail rapidă;

- Ripple;

- au secțiune de știri.

Neutre:

- acest portofel cu cripto, este pentru o idee atât de bună, ca și bursa sau orice alt portofel;

Minusuri:

- liniile telefonice sunt uneori ocupate;

- pagina mi s-a blocat de două ori, dar nu sunt sigur dacă asta este problema lor, sau a mea, așadar jumătate de minus;

- pachetul trebuie așteptat și trebuie să fi acasă, persoanal niciodată aproape nu sunt și trebuia să ridice soția.

Nume:

Pachetul Ripple și opinia redacției pe tema produsului

Personal, suntem de acord cu majoritatea opiniilor prezentate mai sus. Pachetul Ripple pare un produs solid și modern pentru investitori. Pe fundalul altor pachete educaționale cu criptovalută, se prezintă chiar foarte bine. O idee bună este tocmai faptul că Ripple este luată în vedere, fiind pe podium, dacă vine vorba de de criptovalutele de viitor.

Forma pachetului îi poate speria pe cei, care nu au participat niciodată în școlarizările obline sau își leagă investițiile doar cu bursa, însă personal nu considerăm acest lucru un minus. Cu siguranță Pachetul Ripple va lovi nișa de umplere și este un produs vrednic de recomandat tuturor simpatizanților criptovalutelor și care investesc în acestea.

PatusikAdam

• avatar
    ~angela.elena21@gmail.com 2020-04-29 10:36:47

Am cumparat pachet ripply si am primit pachet educational , daca nu eram pacalita nu as fi cumparat pachet educational la 67 de ani .
    Din punctul meu de vedere nu sunt corecti . Spune exact ce vinzi nu insela ! Parerea mea .