Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

VetiCover. Bo zdrowie Twojego czworonoga jest najważniejsze

Masz psa lub kota? Dbasz o zdrowie pupila i jakość jego życia? Pakiet profilaktyczny dla zwierząt VetiCover to rozwiązanie dla Ciebie.

Zapewnia dostęp do najlepszych specjalistów weterynarii, regularnych badań i konsultacji dopasowanych do rasy oraz wieku Twojego czworonoga.

Wyobraź sobie, że nie musisz pamiętać o okresowych wizytach Twojego czworonoga u lekarza weterynarii, szczepieniach, odrobaczaniu, badaniach profilaktycznych i czekać w kolejkach
na konsultacje u najlepszych specjalistów, a wreszcie – płacić za każdą poradę i przeznaczać znaczącego budżetu na ochronę zdrowia pupila.

To wszystko zapewnia VetiCover, weterynaryjny pakiet profilaktyczny gwarantujący najlepszą ochronę zdrowia Twojego zwierzaka, dostęp do najważniejszych procedur i skuteczną opiekę zapobiegającą chorobom dzięki ich wczesnemu wykrywaniu i leczeniu.

Kształtowanie świadomości właścicieli zwierząt w zakresie profilaktyki oraz jej ogromnego wpływu
na komfort i długość życia pupili to misja VetiCover. Zwiększenie częstotliwości wizyt profilaktycznych dzięki korzystaniu z pakietów sprawia, że okresowa kontrola stanu zdrowia zwierzęcia staje się nawykiem, o którym łatwo pamiętać. Szczególnie, że decydując się na korzystanie z pakietu otrzymujesz całodobowy dostęp do umawiania wizyt przez nowoczesną platformę www i aplikację mobilną.

W tradycyjnej medycynie programy profilaktyczne to popularny sposób na ciągłe monitorowanie stanu zdrowia i bieżące reagowanie w przypadku nieprawidłowości. Warto przenieść ten dobry nawyk także na domowe zwierzaki, które często są traktowane jak członkowie rodziny i w ten sposób zadbać o ich dobrą formę.

To najlepsze rozwiązanie dla wszystkich zapracowanych opiekunów czworonogów, tym bardziej,
że współcześnie domowe psy i koty coraz częściej cierpią na choroby cywilizacyjne, takie jak zaburzenia behawioralne, nadwaga i otyłość czy zwyrodnienia stawów. Stała kontrola lekarza weterynarii
to najlepszy sposób, aby im zapobiec i zminimalizować ich skutki.

Obawiasz się wysokich kosztów związanych z regularnymi wizytami w lecznicy? Niepotrzebnie. VetiCover to przewidywane opłaty, dzięki jasnemu i przejrzystemu systemowi abonamentowemu. Dzięki comiesięcznym ratom nie obciążają portfela i są atrakcyjnie dopasowane do wieku i rasy Twojego pupila.

Cena pakietu VetiCover to zaledwie kilkadziesiąt złotych miesięcznie – przykładowo pakiet profilaktyczny dla dorosłych psów wiąże się z miesięcznym kosztem rzędu zaledwie 39.90 zł. Co jest
w nim zawarte? Szczepienia profilaktyczne przeciw chorobom zakaźnym psów, profilaktyka przeciwko pasożytom zewnętrznym i wewnętrznym, ochrona przeciw kleszczom i pchłom, przeglądy stanu zdrowia, a także badania kliniczne. Każdy kto wykupi abonament może skorzystać również z wizyt pielęgnacyjnych, na których np. pracownicy placówki zadbają o czystość uszów i pazury zwierzaka. Dodatkowo VetiCover dla swoich klientów przygotował specjalny voucher rabatowy na zakup karmy ultrapremium dla psów i kotów ADDVENA. Jeśli podczas wizyt profilaktycznych lekarz stwierdzi,
że należy wykonać dodatkowe badania lub podjąć leczenie ceny tych usług będą obniżone o 10%.

VetiCover powstał, aby zapewnić pupilom najlepszą opiekę na każdym etapie ich życia. Twórcy programu – lekarze weterynarii oraz specjaliści i pasjonaci związani od lat z branżą weterynaryjną pragną za jego pośrednictwem nie tylko monitorować stan zdrowia czworonogów, ale także dbać
o edukację ich właścicieli oraz podkreślać rolę profilaktyki w trosce o zdrowie i komfort życia zwierząt.

Połączenie ich wiedzy, doświadczenia i dbałości o psy i koty z misją dotyczącą profilaktyki
w codziennym życiu zwierząt to gwarancja, że Twój pupil z VetiCover będzie pod najlepszą opieką.

Sprawdź dostępność pakietu na www.veticover.pl

Arni