Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

VIVO! Piła: lista czynnych lokali

Zgodnie z ostatnimi zapowiedziami premiera, 28 listopada placówki handlowe w galeriach zostaną ponownie otwarte. Aktualnie w VIVO! Piła funkcjonuje kilkanaście marek.

Zgodnie z ostatnimi zapowiedziami premiera, 28 listopada placówki handlowe w galeriach zostaną ponownie otwarte. Do tego czasu bez zmian lub z czasowymi ograniczeniami funkcjonować będą m.in.: sklepy z asortymentem spożywczym, drogerie, apteki, wybrane punkty usługowe czy restauracje. Sprawdźmy, z oferty których marek skorzystamy aktualnie w VIVO! Piła.

Od 7 listopada centra handlowe w całej Polsce zmuszone są do znacznego zawężenia działalności. Wedle najnowszych informacji, przekazanych przez prezesa Rady Ministrów, taki stan rzeczy potrwa do przyszłej soboty. Zanim jednak zrealizują się oczekiwane zmiany, jeszcze przez kilka dni w galeriach będą obowiązywały pewne ograniczenia. Jak wygląda obecnie sytuacja w VIVO! Piła? Do momentu ponownego otwarcia wszystkich zamkniętych sklepów, skorzystamy tu z oferty kilkunastu najemców. Nadal prężnie działają: hipermarket Carrefour, Księgarnia Świat Książki, drogerie Hebe oraz Rossmann, a także salony Play, Orange, T-Mobile, Canal +, Vision Express, Empik i Kolporter. Natomiast w opcji na wynos lub na dowóz dostępne są produkty z menu: KFC, Przytulna Cafe oraz Restauracji Stajnia Smaków i Ed Jacks Truck, znajdujących się na zewnątrz obiektu. Dodatkowo Media Expert oraz Martes Sport funkcjonują wyłącznie jako punkty odbioru zamówień internetowych.

- Troszcząc się o bezpieczeństwo naszych klientów bezkompromisowo stosujemy się do zaleceń Rządu i Głównego Inspektoratu Sanitarnego. Jednocześnie z niecierpliwością oczekujemy na powrót do względnej normalności. Bardzo cieszymy się, że już niebawem w galeriach działalność będą mogły wznowić wszystkie placówki handlowe. To doskonała wiadomość, biorąc pod uwagę fakt, że wykładamy wiele pracy w przygotowanie obiektu pod kątem rygorystycznych norm reżimu sanitarnego - mówi Magdalena Drzewiecka, Center Manager VIVO! Piła. - Tymczasem serdecznie zapraszamy do skorzystania z aktualnego wachlarza czynnych lokali - dodaje.

Przypomnijmy, że na terenie pilskiego centrum handlowego obowiązują - zakrywanie ust i nosa, dezynfekcja rąk, zachowanie 2-metrowego dystansu oraz limit klientów. W lokalach o powierzchni do 100 mkw. może przebywać maksymalnie 1 osoba/10 mkw. Natomiast na terenie sklepów zajmujących powyżej 100 mkw. może znajdować się 1 osoba/15 mkw.

Szczegóły dostępne są pod adresem: https://vivo-shopping.com/pl/pila.

Serdecznie zapraszamy!

Open Media